Home Mokamos alkoholio gydymo paslaugos


Mokamos alkoholio gydymo paslaugos


Privalomojo mokymo apie alkoholio ir narkotikų žalą žmogaus sveikatai programa, kurios kodas A1 (1 asmeniui) Kaina €20.00 Sveikatos žinių ir įgūdžių atestavimo pažymėjimo išdavimas savarankiškai pasirengusiems asmenims ir išlaikiusiems teorinių žinių testą bei gavusiems teigiamą praktinės užduoties įvertinimą.Mokamos paslaugos. Vadovaujantis Lietuvos Respublikos sveikatos sistemos teisės aktais, VšĮ Respublikinėje Vilniaus universitetinėje ligoninėje teikiamos nemokamos asmens sveikatos priežiūros paslaugos, apmokamos Privalomojo sveikatos draudimo fondo lėšomis, ir mokamos asmens sveikatos priežiūros paslaugas, už kurias jų gavėjai.MOKAMOS PIRMINIO LYGIO PASLAUGOS VŠĮ ŽIRMŪNŲ PSICHIKOS SVEIKATOS CENTRO PASLAUGŲ ĮKAINIAI Tvirtinu: Vadovas Kęstutis Kuzmickas 2019-03-01 NEMOKAMAI VšĮ Žirmūnų psichikos sveikatos centre teikiamos pirminio lygio psichikos sveikatos priežiūros paslaugos bei būtinoji pagalba asmenims, draustiems privalomuoju sveikatos draudimu ir priklausantiems šioms asmens sveikatos.Mokamos paslaugos Mokamoms asmens sveikatos priežiūros paslaugoms, teikiamoms VšĮ Jūrininkų sveikatos priežiūros centre (JSPC), priskiriamos paslaugos, kurių išlaidos nekompensuojamos iš valstybės ir savivaldybių biudžetų, Privalomojo sveikatos draudimo fondo biudžeto bei sveikatos fondų lėšų, skirtų sveikatos programoms finansuoti.



Uzi, kaip mokytis alkoholizmo



Mokamos gydymo paslaugos. UAB Kniaudiškių šeimos klinikoje mokamos asmens sveikatos priežiūros paslaugos teikiamos vadovaujantis mokamų asmens sveikatos priežiūros paslaugų teikimo ir apmokėjimo tvarka patvirtinta Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministro 1999 m. liepos 30 d. įsakymu Nr. 357 „Dėl Mokamų asmens sveikatos priežiūros paslaugų sąrašo, kainų nustatymo.PRIKLAUSOMYBĖS NUO ALKOHOLIO GYDYMO PASLAUGŲ PRIEINAMUMAS SERGANČIŲJŲ PRIKLAUSOMYBE NUO ALKOHOLIO PSICHOSOCIALINĖ.Pakaitinio gydymo metadonu paslaugos yra mokamos užsienio valstybių Priklausomybės nuo alkoholio atkryčių prevencija disulfiramu, naltreksonu, .Kompensuojamos paslaugos tvarka ir suma nustatoma remiantis Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministro 2005 m. lapkričio 21 d. įsakymu Nr. V-890 „Dėl Dantų protezavimo paslaugų teikimo ir išlaidų kompensavimo iš Privalomojo sveikatos draudimo fondo biudžeto tvarkos aprašo patvirtinimo“ (Žin., 2005, Nr. 140-5047;.

You may look:
-> hipnozės alkoholizmo gydymo vaizdo įrašai
Mokamos paslaugos Pas mus teikiamos ir mokamos asmens sveikatos priežiūros paslaugos. Šių paslaugų teikimo ir apmokėjimo tvarka yra patvirtinta VšĮ Šiaulių ilgalaikio gydymo ir geriatrijos centro vyriausiojo gydytojo 2014 m. liepos 31 d. įsakymu.suteiktos paslaugos, išskyrus būtinosios medicinos pagalbos paslaugas, yra mokamos. 6. Mokamas paslaugas, tyrimus ir procedūras LNSS įstaigos gali teikti tik užtikrinusios, kad šias paslaugas, apmokamas iš PSDF biudžeto lėšų, nustatytą dieną gautų visi jų laukimo eilėje užregistruo ti pacientai.priklausomai nuo medicininės reabilitacijos ir sanatorinio (antirecidyvinio) gydymo paslaugų teikimo ir apdraustiesiems suteiktų paslaugų išlaidų kompensavimo sutarties su teritorinėmis ligonių kasomis (TLK), nemokamai teikiamos medicininės medicininės reabilitacijos ir sanatorinio (antirecidyvinio) gydymo paslaugos.Pasaulinės sveikatos organizacijos (PSO) duomenimis, Europoje alkoholio suvartojama daugiausia, o Lietuva lyderiauja pagal suvartojamą alkoholio kiekį .
-> sudėtingas kodavimas iš alkoholizmo
Respublikiniame priklausomybės ligų centre teikiamas platus priklausomybės nuo alkoholio gydymo ir reabilitacijos paslaugų spektras. Atvykę ir pasikonsultavę su gydytoju, galėsite pasirinkti Jums tinkamiausias gydymo paslaugas, o pradėję gydymą, socialinio darbuotojo padedami, susidarysite ilgalaikį sveikimo planą.Mokamai paslaugos yra teikiamos, jei pacientas siekia jas gauti neatskleidžiant asmens tapatybės arba kai pacientas pageidauja kartoti stacionarinį gydymą dažniau, pvz. nepraėjus 6 mėn. po nemokamo stacionarinio gydymo epizodo. Pakaitinio gydymo metadonu paslaugos yra mokamos užsienio valstybių piliečiams, besilankantiems Lietuvoje.Respublikiniame priklausomybės ligų centre teikiamas platus priklausomybės nuo alkoholio gydymo ir reabilitacijos paslaugų spektras. Atvykę ir pasikonsultavę su gydytoju, galėsite pasirinkti Jums tinkamiausias gydymo paslaugas, o pradėję gydymą, socialinio darbuotojo padedami, susidarysite ilgalaikį sveikimo planą.Pakaitinio gydymo metadonu paslaugos yra mokamos užsienio valstybių piliečiams, besilankantiems Etilo alkoholio nustatymas kraujyje, šlapime ir kt. terpėse.
-> vaistų, laukiančių alkoholizmo gydymo
Būtinosios medicinos pagalbos paslaugos, kurių sąrašas tvirtinamas Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministro įsakymu, šalies nuolatiniams gyventojams teikiamos nemokamai ir prie mokamų paslaugų nepriskiriamos. Už mokamas asmens sveikatos priežiūros paslaugas (toliau- mokamos paslaugos), kurios suteikiamos.SutinkuSiekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. "cookies"), kuriuos galite bet kada atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.Mokamos paslaugos – tai paslaugos, už kurias jų gavėjai (fiziniai ir juridiniai asmenys) privalo sumokėti. Mokamų asmens sveikatos priežiūros paslaugų sąrašas ir jų kainos tvirtinamos Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministro įsakymu.Mokamos sveikatinimo paslaugos teikiamos vadovaujantis Poliklinikos direktoriaus 2015-10-07 įsakymu Nr. 1R-263-(1.5) “Dėl 2004 m. birželio 30 d. viešosios įstaigos Šeškinės poliklinikos direktoriaus įsakymo Nr. 1R-158-(1.5) “Dėl ambulatorinių paslaugų teikimo tvarkos ir pacientų prašymų suteikti mokamas paslaugas” pakeitimo”.
-> alkoholizmo sliekai
Pagal Sveikatos draudimo įstatymą nemokamos asmens sveikatos priežiūros paslaugos teikiamos visiems apdraustiesiems privalomuoju sveikatos draudimu gyventojams tose gydymo įstaigose, kurios yra sudariusios sutartis su teritorinėmis ligonių kasomis.mokamos gydymo paslaugos Būtinosios medicinos pagalbos paslaugos (pirmosios medicinos pagalbos ir skubios medicinos pagalbos paslaugos), kurių sąrašas patvirtintas LR sveikatos apsaugos ministro įsakymu ir yra teikiamos nuolatiniams šalies gyventojams, yra nemokamos.Gydymo įstaigos skelbimai. Privati paslaugų tarnyba Vilniuje teikia pagalbos namuose paslaugas asmenims, kurie dėl amžiaus, neįgalumo, socialinių problemų, silpnos sveikatos ar kitų gyvenimo sunkumų negali tinkamai pasirūpinti savimi buityje, ir jiems reikalinga kito asmens pagalba.11 spalio 2018 Užsiregistravę ir atvykdami gydytis dėl alkoholio priklausomybės į Visos paslaugų kainos nurodytos skyrelyje „Mokamos paslaugos“.
-> kodavimo iš alkoholizmo Šito regione
Mokamos paslaugos teikiamos užsienio šalies piliečiams, neturintiems Europos sveikatos draudimo kortelės bei neapdraustiems privalomuoju sveikatos draudimu, jei jie kreipėsi į Vilkpėdės ligoninę dėl palaikomojo gydymo ir slaugos paslaugų ar paliatyviosios pagalbos paslaugų teikimo.28 kovo 2019 Jeigu lankantis kitoje ES šalyje prireiktų gydymo paslaugų, pateikus Europos sveikatos draudimo kortelę (ESDK) mokėjimo ir išlaidų .Paslaugos asmenims, slaugantiems vaikus stacionare Medicininės reabilitacijos paslaugos Brangieji tyrimai ir procedūros, teikiami ambulatorinėmis sąlygomis bei taikant ilgalaikį ir (ar) reabilitacinį gydymą.Pakaitinio gydymo metadonu paslaugos yra mokamos užsienio valstybių piliečiams, besilankantiems Lietuvoje. Pažymų išdavimas ir pilnamečių asmenų neblaivumo (girtumo) ar apsvaigimo nustatymo paslaugos yra mokamos visais atvejais.




Mokamos alkoholio gydymo paslaugos:

Rating: 936 / 704

Overall: 884 Rates

Telefon: 06307806711

06307806711

 

H-P: 08:00-18:00-ig

Sz: 08:00-13:00-ig