Home Video apie rūkymo ir alkoholizmo žalą


Video apie rūkymo ir alkoholizmo žalą


Mokomoji medžiaga apie rūkymą įgarsinta lietuviškai.Tarptautinių humoro festivalių laureatas, komikas, režisierius, renginių vedėjas Artūras Orlauskas Dėl vestuvių, jubiliejų ir renginių vedimo teirautis.Lapkričio 7 dieną ,,Saulės“ skyriaus trečiokus ir ketvirtokus aplankė visuomenės sveikatos specialistė Ilona Mockė, kuri vaizdžiai ir įtaigiai vaikams papasakojo apie rūkymą,alkoholio vartojimą, jų daromą žalą sveikatai, išmėgino ,,girtumo akinius“, kurie iliustravo apie pasikeitusią elgseną.



„alan carr“ paprastas būdas sustabdyti vaizdo įrašų gavimą



Rūkymo žala! Faktai, paaiškinimai ir kita informacija apie rūkymo žalą žmogaus organizmui. Cigaretės žudo vyrus ir moteris! Meskite rūkyti, kol dar ne vėlu.Narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolės departamentas. Informacinė medžiaga · Video medžiaga · Skaičiuoklė „Nerūkyti nieko nekainuoja“ · SUŽINOK, AR ESI .Bet jau per antrą susitikimą supratau, kad jie tikrai labai naudingi. Aš gavau daug žinių apie alkoholizmą ir rūkymą ir man visiškai dingo noras vartoti alkoholį. Su rūkymu sekėsi sunkiau, bet rūkyti pradėjau daug mažiau. Manau, kad ir rūkymo atsisakysiu visiškai. Ačiū Jums, Vasilijau Ivanovičiau, už pagalbą.

Related queries:
-> jei geriate po kodavimo iš alkoholizmo
DELFI - Seimo Narkomanijos ir alkoholizmo prevencijos komisija suorganizavo diskusiją „Apie pasyvaus rūkymo prevenciją“, kurioje kaip galimi prevencijos būdai specialistų dažniausiai įvardyti įvairūs draudimai.Mokomoji medžiaga apie rūkymą įgarsinta lietuviškai. Live TV from 60+ channels. No complicated set-up. No cable box required.Skaidres apie rukyma 1. RŪKYMAS 2. Rūkymas – medžiagos (dažniausiai – džiovintų tabako augalo lapų) deginimas ir išskiriamų dūmų įkvėpimas. Paprastai rūkymu įvardijamas būtent tabako rūkymas (šiame straipsnyje bus kalbama apie jį). Dūmai išgaunami įvairiais tam skirtais prietaisais.
-> alkoholizmo stostymas
Kviečiu susimąstyti apie rūkymo žalą. Šis bandymas parodo, kaip tabakas veikia žmogaus organizmą. Kiekviena cigaretė turi 18 mg dervų. Eksperimentui imami 2 blokai cigarečių po 10 pakelių, tai 400 cigarečių. Sukonstruojamas specialus įrenginys, imituojantis rūkymą ir pridegama 1, 2, 10 cigaretė, ir taip iki 400. Matome.Alkoholio žala – ko gero daugeliui ne kartą yra tekę girdėti šiuos ir kitus žodžius, tikrai neliaupsinančius alkoholio. Ir turbūt net nereikia kalbėti apie tai, kokią žalą nesaikingas alkoholio vartojimas daro ne tik žmogaus organizmui, bet ir psichologinei būsenai.Sveikatos žinių ir naujienų namai #Alkoholizmas #klinikavilnius #priklausomybė.
-> atsisiųsti nemokamą diplomo psichologinius aspektus, susijusius su alkoholizmo formavimu moterims
Tai puiki mokymo priemonė su paryškinimais apie narkotikus ir alkoholį, pristatant sudėtingą temą apie piktnaudžiavimą žalingomis medžiagomis. Apima daugiau nei 30 klausimų apie narkotikų ir alkoholio žalą kūnui, žmogiškiesiems santykiams ir gyvenimo būdui.Darbo temos aktualumas: visiems aktualu ir svarbu susipažinti ir išsiaiškinti alkoholio daromą žalą savo organizmui, psichinei sveikatai, kad žinotų kas laukia vartojant gėrimus, turinčius alkoholio.7 rugsėjo 2016 Video : Visi esame girdėję apie alkoholio žalą mūsų organizmui, tačiau kaip jis konkrečiai paveikia mūsų organus.
-> alkoholizmas sukelia rūšis
Daugelis nesenai atliktų mokslinių tyrimų dabar jau drąsiai teigia jog elgesio priklausomybės egzistuoja. Jų atpažinta įvairių ir visai nemažai, tokių kaip priklausomybė nuo sporto, sekso, video žaidimų, apsipirkimų (shoping’o), interneto bei socialinių tinklapių.Ištraukos iš Aurelijaus Verygos (Kauno medicinos universiteto docento) paskaitos “Tabakas ir sveikata”. Daug dėmesio skiriama tabako poveikiui moterims (ypač nėsčiosioms) ir vaikams. Paskaitą iliustruoja geriausia prevencinė reklama prieš rūkymą.Apie rūkymo žalą organizmui. Ištraukos iš Aurelijaus Verygos (Kauno medicinos universiteto docento) paskaitos Tabakas ir sveikata. Daug dėmesio skiriama tabako poveikiui moterims (ypač.
-> visi alkoholizmo gydymo būdai
Nerūkančio žmogaus yra daug sveikesnė širdis, nepažeistos kraujagyslės, atliekant operaciją mažesnė komplikacijų tikimybė ir kt. Daug metų rūkantys žmonės nesusimąsto apie rūkymo žalą, išsigąsta tik tuomet, kai jiems diagnozuojamas plaučių vėžys. Dalis sergančiųjų net meta rūkyti.Andrius Mamontovas apie alkoholio pasekmes · Kitas įrašas Žymos: Rūkymo žala Click here to visit our frequently asked questions about HTML5 video.28 spalio 2014 Tabako ir alkoholio vartojimas tampa aktualia ne tik Lietuvos visuomenės problema, bet ir viso pasaulio problema. Pasak Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO), rūkymas yra viena iš dešimties apie žalingus įpročius, apie alkoholio ir tabako žalą jauno žmogaus organizmui bei Nuotraukos · Video.




Video apie rūkymo ir alkoholizmo žalą:

Rating: 239 / 604

Overall: 322 Rates

Telefon: 06307806711

06307806711

 

H-P: 08:00-18:00-ig

Sz: 08:00-13:00-ig