Homepage Alkoholio ir narkotikų vartojimo prevencijos tikslų


Alkoholio ir narkotikų vartojimo prevencijos tikslų


Seimas patvirtino Valstybinę narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolės ir vartojimo prevencijos 2018-2028 m. programą. Už tai numatantį Seimo nutarimą balsavo 101 Seimo narys, prieš - 1, susilaikė 7 parlamentarai. Šiuo strateginiu dokumentu pirmą kartą Lietuvoje siekiama integruotai vertinti su alkoholio, tabako ir narkotikų vartojimu susijusias problemas ir jų sprendimo galimybes.NeįgaliesNarkotinių ir psichotropinių medžiagų vartojimo paplitimas bendrojoje populiacijoje 2012 m. Narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolės departamentas jau trečią kartą atliko psichoaktyviųjų medžiagų vartojimo paplitimo Lietuvoje.Vykdant alkoholio vartojimo prevenciją būtina akcentuoti, kad labai gaisrų, girtavimo ir narkotikų kartu sudėjus – 4 – 5 mln. žmonių kasmet, o tai reikštų po 13 po truputį, mažindami cigarečių kiekį, bet tik nedaugelis pasiekia norimą tikslą.Psichoaktyviųjų medžiagų vartojimo prevencija Lietuvos darbovietėse Daugumą su alkoholio ir narkotikų (narkotinių ir psichotropinių medžiagų) vartojimu kol kas atlikti tik keli tyrimai, kurių tikslas buvo įvertinti įvairių psichoaktyviųjų .



kaip sužinoti alkoholizmo etapą



Ministrų kabinetas pritarė Sveikatos apsaugos ministerijos (SAM) siūlomam Narkotikų, tabako ir alkoholio prevencijos tarpinstitucinio veiklos plano projektui. Jame pristatomi trijų metų tikslai tabako, alkoholio, narkotikų kontrolės ir vartojimo.9 gegužės 2018 4.7. partnerystė ir vienodas matymas: siekiant Programos tikslų, taip pat įgyvendinti alkoholio, tabako ir narkotikų vartojimo prevencijos .Mieli svetainės lankytojai, Narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolės departamentui (toliau – Departamentas) patikėta labai svarbi misija – dalyvauti formuojant valstybės politiką narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolės ir vartojimo prevencijos srityse, organizuoti ir koordinuoti jos įgyvendinimą.Psichoaktyviųjų medžiagų vartojimo prevencijos kampanijos Neįgaliesiems 2015 m. Todėl Narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolės departamentas nuo 2015 m. Kampanijos tikslas – siekti paveikti tėvų elgseną, skatinti elgtis atsakingai .

Related queries:
-> aš galiu gerti įdegį, koduotą iš alkoholizmo
Ministrų kabinetas pritarė Sveikatos apsaugos ministerijos (SAM) siūlomam Narkotikų, tabako ir alkoholio prevencijos tarpinstitucinio veiklos plano projektui. Jame pristatomi trijų metų tikslai tabako, alkoholio, narkotikų kontrolės ir vartojimo prevencijos srityje. Taip pat siūlomi sprendimai, paremti ,,sveikata visose politikose.DELFI - Seimas patvirtino Valstybinę narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolės ir vartojimo prevencijos 2018-2028 m. programą. Už tai numatantį Seimo nutarimą balsavo 101 Seimo narys, prieš - 1, susilaikė 7 parlamentarai.Ministrų kabinetas pritarė Sveikatos apsaugos ministerijos (SAM) siūlomam Narkotikų, tabako ir alkoholio prevencijos tarpinstitucinio veiklos plano projektui. Jame pristatomi trijų metų tikslai tabako, alkoholio, narkotikų kontrolės ir vartojimo prevencijos srityje. Taip pat siūlomi sprendimai, paremti „sveikata visose politikose“ principu.Ministrų kabinetas pritarė Sveikatos apsaugos ministerijos siūlomam Narkotikų, tabako ir alkoholio prevencijos tarpinstitucinio veiklos plano projektui. Jame pristatomi trijų metų tikslai tabako, alkoholio, narkotikų kontrolės ir vartojimo prevencijos srityje. Taip pat siūlomi sprendimai, paremti ,,sveikata visose politikose“ principu.
-> sąmokslo prieš sunkų alkoholizmą
NeįgaliesNarkotinių ir psichotropinių medžiagų vartojimo paplitimas bendrojoje populiacijoje 2012 m. Narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolės departamentas jau trečią kartą atliko psichoaktyviųjų medžiagų vartojimo paplitimo Lietuvoje.vartojimo prevencijos programa, kurios pagrindinis tikslas – suteikti vaikams reikalingų sveikai gyventi ir nepradėti vartoti tabako, alkoholio ir narkotikų.sveikatą: įgyvendinti alkoholio, tabako ir narkotikų vartojimo prevencijos priemones, didinti visuomenės supratimą apie sveikos gyvensenos naudą. Lietuvos sveikatos 2014–2025 metų programa Vienas iš Lietuvos sveikatos 2014-2025 metų programos tikslų taip pat yra formuoti sveiką gyvenseną ir jos kultūrą.17 kovo 2006 Programos tikslas – ugdyti asmenį, motyvuotą sveikai gyventi, nevartoti alkoholio, Bulotaitė L. Alkoholio ir kitų narkotikų vartojimo prevencija .
-> yra paveldėtas alkoholizmas ir narkomanija
sveikatą: įgyvendinti alkoholio, tabako ir narkotikų vartojimo prevencijos priemones, didinti visuomenės supratimą apie sveikos gyvensenos naudą. Lietuvos sveikatos 2014–2025 metų programa Vienas iš Lietuvos sveikatos 2014-2025 metų programos tikslų taip pat yra formuoti sveiką gyvenseną ir jos kultūrą.Seimas patvirtino Valstybinę narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolės ir vartojimo prevencijos 2018-2028 m. programą. Už tai numatantį Seimo nutarimą balsavo 101 Seimo narys, prieš - 1, susilaikė 7 parlamentarai.Narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolės departamentas 2.1. Uždavinys – stiprinti narkotikų, tabako ir alkoholio vartojimo prevenciją P-2-1-1 Specialistų, apmokytų taikyti psichoaktyviųjų medžiagų vartojimo prevencijos kokybės standartus, dalis nuo visų specialistų, dirbančių psichoaktyviųjų medžiagų vartojimo.Ministrų kabinetas pritarė Sveikatos apsaugos ministerijos siūlomam Narkotikų, tabako ir alkoholio prevencijos tarpinstitucinio veiklos plano projektui. Jame pristatomi trijų metų tikslai tabako, alkoholio, narkotikų kontrolės ir vartojimo prevencijos srityje. Taip pat siūlomi sprendimai, paremti ,,sveikata visose politikose“ principu.
-> kodavimas iš alkoholizmo Kryvyi Rih
DELFI - Seimas patvirtino Valstybinę narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolės ir vartojimo prevencijos 2018-2028 m. programą. Už tai numatantį Seimo nutarimą balsavo 101 Seimo narys, prieš - 1, susilaikė 7 parlamentarai.1 lentelė. Narkotikų, tabako ir alkoholio vartojimo prevencijos priemonių taikymo tikslingumas skirtingoms tikslinėms grupėms (1 – visiškai netikslinga; 5 – labai tikslinga) Asmenų grupės Vidurkis Std. nuokrypis Moksleiviams 4,24 0,90 Studentams 4,06 1,00 Eksperimentuojantiems ar nereguliariai.Seimas patvirtino Valstybinę narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolės ir vartojimo prevencijos 2018-2028 m. programą. Už tai numatantį Seimo nutarimą balsavo 101 Seimo narys, prieš - 1, susilaikė 7 parlamentarai.DĖL VALSTYBINĖS NARKOTIKŲ, TABAKO IR ALKOHOLIO KONTROLĖS IR VARTOJIMO PREVENCIJOS 2018–2028 M. PROGRAMOS PATVIRTINIMO 2018 m. d. Nr. Vilnius Lietuvos Respublikos Seimas, vadovaudamasis Lietuvos Respublikos nacionalinio saugumo pagrindų įstatymo 5 straipsnio 1 dalimi, n u t a r i a: 1 straipsnis. Patvirtinti Valstybinę narkotikų.
-> žiogas prieš alkoholizmą
1 lentelė. Narkotikų, tabako ir alkoholio vartojimo prevencijos priemonių taikymo tikslingumas skirtingoms tikslinėms grupėms (1 – visiškai netikslinga; 5 – labai tikslinga) Asmenų grupės Vidurkis Std. nuokrypis Moksleiviams 4,24 0,90 Studentams 4,06 1,00 Eksperimentuojantiems ar nereguliariai.dirbantiems su vaikais ir jaunimu, kelia naujus tikslus ir uždavinius, kad jų turimos Jeigu PM vartojimo ir prevencijos analizė išskaidoma į alkoholio, narkotinių .Seimas po svarstymo bendru sutarimu pritarė Seimo nutarimo projektui, kuriuo siūloma patvirtinti Valstybinę narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolės ir vartojimo prevencijos 2018–2028 m. programą (Nr. XIIIP-2693(2). Tam, kad jis būtų priimtas, Seimas turės balsuoti dar kartą.Efektyvios narkotikų vartojimo problemos šalyje sprendimo priemonės prevencijos tikslus, suteikia daug svarbios informacijos apie tai, kaip šių tikslų reikėtų .




Alkoholio ir narkotikų vartojimo prevencijos tikslų:

Rating: 289 / 399

Overall: 384 Rates

Telefon: 06307806711

06307806711

 

H-P: 08:00-18:00-ig

Sz: 08:00-13:00-ig