Homepage Nuolat mesti rūkyti


Nuolat mesti rūkyti


Dauguma suaugusiųjų ir beveik visi paaugliai, nuolat vartojantys el. Atsitiktinių imčių tyrime, kuriame dalyvavo 300 neketinančių mesti rūkyti asmenų, buvo .· Nustatykite tikslią metimo datą, o jei nuspręsite mesti rūkyti palaipsniui, Be to, nuolat matydami rūkančius tėvus ar kitus suaugusiuosius.Nenugalimą potraukį rūkyti lemia cigaretėse esantis nikotinas, kuo didesnis jo kiekis yra cigaretėje, tuo stipresnį pripratimą jis sukelia. Amerikiečių sveikatos specialistai pastebi, kad pastaruoju metu nikotino kiekis cigaretėse nuolat didėja, įskaitant ir taip vadinamas „lengvas cigaretes.Dauguma žmonių yra laimingi tiek, kiek nusprendžia tokie būti - V. Rodžersas Dauguma rūkančiųjų yra bent kartą bandę mesti rūkyti. Vis dėlto, ne visiems pavyksta nerūkyti ilgiau nei metus. Vieniems pavyksta mesti rūkyti savarankiškai, o kitiems prireikia papildomos psichologinės ir medicininės.Visas rinkinys mesti rūkyti vos 7 dienas? EaseQUIT yra paprasčiausias ir patikimiausias būdas spardyti savo cigarečių rūkymo įpročio.Eksperimentas "Vakarų ekspresas" kviečia visus skaitytojus mesti rūkyti. Ir pradeda nuo savęs. Jūsų dėmesiui - fotoreporterio Viliaus Mačiulaičio, nusprendusio.Man dvidešimt aš kasdien surūkydavau po pusantro pakelio cigarečių. Savaitgaliais linksmindavausi su draugais, vartojau alkoholį, o tuomet rūkydavau dar daugiau. Neseniai gydytojai nustatė skrandžio opą. Alkoholio atsisakiau lengvai, o štai rūkyti mesti nepavyksta.Mesti rūkyti niekada nevėlu +32 / 0 +32. Lietuvės akimis: kaip anglės rūpinasi savo grožiu +22 / -1 +21. Laimingas žmogus daugiau juda arba užsiima ne vien su valgymu susijusiomis veiklomis, o nuolat nervinę įtampą patiriantis asmuo gali net nepastebėti.Jeigu pasiryžote mesti rūkyti, pasak specialistų, Kad nuolat nekramsnotumėte saldainių, visuomet turėkite kramtomosios gumos.Niekas dar nenumirė dėl kelių kilogramų viršsvorio, tačiau nuo rūkymo sukeltų ligų žmonės miršta nuolat. Mesti rūkyti verta! Daugiau skaitykite:.Sužinokite, kaip mesti rūkyti. Pateikiame argumentuotus patarimus. Pirmiausia suvokite, kodėl norite mesti rūkyti. Sunkią akimirką tai padės susivaldyti.Tikriausiai tu pavargai nuolat klausytis apie rūkymo žalą ir atsakinėti visiems, norintiems įtikinti tave, kad atėjo metas mesti RŪKYTI. ŠIS STRAIPSNIS KITOKS.Alkoholio atsisakiau lengvai, o štai rūkyti mesti nepavyksta. Kasdien vis nusiperku cigarečių, vėliau lankiau gimnastiką. Nuolat laikydavausi dietų.



sklypas pagal alkoholizmą



Mesti rūkyti nėra lengva, o padaryti tai vienam dar sunkiau. Pirmiausia, Jūs turite norėti tai padaryti, o antra, susiraskite bendraminčių, taip nuolat jausite palaikymą ir greitai nepalūšite. Internete yra įvairių forumų, Facebook grupių, kur žmonės, metantys rūkyti, dalinasi savo išgyvenimais, pasiekimais ir patarimais.Ypač tai pastebima, kai atsiskleidžia dar vienas Dvynių polinkis – būti lyderiu draugų kompanijoje. Kaip Dvyniui mesti rūkyti? Įkalbinėti jį? O gal užrašyti į anoniminių rūkorių grupę? Tik nuolat kalant į galvą, kad rūkymas labai kenkia sveikatai, kad rūkymas žudo, galų galų gali įtikinti Dvynį.Dabar ne vienas nori mesti rūkyti, bet nepaisant to, Jei perspektyva nuolat nuodyti ne tik savo, bet ir kitų artimų žmonių gyvenimą.Mesti rūkyti nėra lengva, o padaryti tai vienam dar sunkiau. Pirmiausia, Jūs turite norėti tai padaryti, o antra, susiraskite bendraminčių, taip nuolat jausite palaikymą ir greitai nepalūšite. Internete yra įvairių forumų, Facebook grupių, kur žmonės, metantys rūkyti, dalinasi savo išgyvenimais, pasiekimais ir patarimais.Patentuota priemonė mesti rūkyti. Apie 80% pirkėjų metė rūkyti. Atsipirks per 7 dienas. Išbandykite magnetus nuo rūkymo dabar.11 birželio 2016 Rūkyti galima mesti pamažu, tačiau Centro poliklinikos gydytoja pritarė, Iš nuolat rūkančių žmonių net 40 proc. tai pradėjo daryti dar būdami .Galima apsilankyti pas psichologą. Jungtinėje Karalystėje atlikti tyrimai parodė, kad tarp jaunesnių nei 16 metų jaunuolių nuolatinių rūkorių yra 3 proc., bandžiusių rūkyti – 18 proc. Iš nuolat rūkančių žmonių net 40 proc. tai pradėjo daryti dar būdami paaugliai, iki 16 metų.7 gruodžio 2018 Nors medikai nuolat dalijasi rekomendacijomis, kaip mesti rūkyti čia ir dabar, staigus ilgamečio įpročio atsisakymas organizmui taip pat gali būti .Vidinė motyvacija ir apsisprendimas mesti rūkyti yra ne ką mažiau Kinijoje, Kazachstane, Rumunijoje ir Turkijoje. Čia nuolat rūko daugiau nei pusė.Dabar ne vienas nori mesti rūkyti, Tik nuolat kalant į galvą, kad rūkymas labai kenkia sveikatai, kad rūkymas žudo, galų galų gali įtikinti Dvynį.Per savaitę jūs naudojate savo magnetus rasite, kad jūs palaipsniui mesti savo norą rūkyti. 7 dieną turite galimybę nutraukti rūkyti visiškai.Norite mesti rūkyti ir naudojatės Facebook? Tada junkitės prie norinčių mesti grupės ir dalinkitės savo patirtimi. Juk mesti kartu lengviau nei vienam! Jei jau ne pirmą kartą bandote mesti rūkyti, tikriausiai žinote, kaip sunku tai padaryti. Per 5 pirmasias sekundes po dūmo įtraukimo nikotinas nukeliauja tiesiai į smegenis.Nepaisant to, dauguma žmonių bando mesti rūkyti vieni, manydami, kad sugebės tai padaryti ir patys. Viena nedidelė apklausa parodė, kad vyrai, kurie metė rūkyti prieš 10 metų lyginant su tais, kurie bandė mesti, bet nepasisekė, tai geriau sekėsi tiems, kurie naudojo kitus pakaitalinius veiksmus su burna.

Related queries:
-> Džordžas Sytinas gydo alkoholizmą
DELFI - Užkietėję rūkaliai, bandę atsikratyti žalingo įpročio, teigė, kad sunkiausios yra pirmos 5 dienos. Rūkyti galima mesti pamažu, tačiau Centro poliklinikos gydytoja pritarė, kad mažesnis surūkomų cigarečių skaičius nelaikomas nerūkymu. Bandantys drastiškai atsikratyti šio žalingo įpročio gali pasinaudoti šeimos gydytojos patarimais.7 lapkr. 2016 Jūs negalite ar nenorite mesti rūkyti, tačiau jaučiate didelę gėdą dėl savo Jūs nuolat sau kartojate, kad šita cigaretė tai jau tikrai paskutinė.Tikriausiai tu pavargai nuolat klausytis apie rūkymo žalą ir atsakinėti visiems, norintiems įtikinti tave, kad atėjo metas mesti RŪKYTI. ŠIS STRAIPSNIS KITOKS. Čia mes nekalbėsime apie rūkymo žalą ar kitus visiems ir taip žinomus dalykus.Norite mesti rūkyti ir naudojatės Facebook? Tada junkitės prie norinčių mesti grupės ir dalinkitės savo patirtimi. Juk mesti kartu lengviau nei vienam! Jei jau ne pirmą kartą bandote mesti rūkyti, tikriausiai žinote, kaip sunku tai padaryti. Per 5 pirmasias sekundes po dūmo įtraukimo nikotinas nukeliauja tiesiai į smegenis.skrandžio opą. Alkoholio atsisakiau lengvai, o štai rūkyti mesti nepavyksta. Nuolat laikydavausi dietų, nevalgydavau saldumynų, nors būdavo ir labai sunku.Sakoma, kad žmonės rūko ne todėl, kad nori rūkyti, o todėl, kad negali liautis. Tiesa, kai kurie teigia, kad rūkyti jiems patinka. Esą jei tik panorėtų, jie kaipmat galėtų šio įpročio atsisakyti. Šią saviapgaulę gerai žino tie, kurie jau ne kartą bandė mesti rūkyti.kaip iš tiesų mesti rūkyti. 9. yra šio plano dalis. Liovęsi bijoti pralaimėjimo jūs kartu išvengsite ir diskomforto, susijusio su atsisakymu rūkyti, kadangi išnyks vidinė baimė.Kaip mesiu rūKyti • NUOLAT įtikinėsiu save, kad rūkymas padedančiomis mesti rūkyti. Ką žinau apie rūKymo.Kiek laiko rūkėte ir kaip nusprendėte mesti? Kiek laiko jau neberūkote? Aš jau n kartų bandžiau mesti, bet vis grįžtu prie šito įpročio, rasdama milijoną priežasčių, kodėl galiu surūkyti dar vieną cigaretę (esu susinervinusi, nėra ką veikti, reikia baigti surūkyti pakelį ir mesiu, darbe beveik visi rūko ir t.t.). Reikia, kad nuolat kas nors paspardytų užpakalį."Dauguma žmonių yra laimingi tiek, kiek nusprendžia tokie būti" - V. Rodžersas Dauguma rūkančiųjų yra bent kartą bandę mesti rūkyti. Vis dėlto.Supraskite, kad poreikio rūkyti taip greit neatsisakysite, juk šį įprotį turėjote metų metus, tad būkite kantrūs ir nuolat sau priminkite, kodėl apskritai nusprendėte mesti. 5. Kasdien po metimo rūkyti sekite savo savijautą ir užsirašinėkite, kaip po truputį keičiasi jūsų sveikata ar išvaizda. Galbūt pagerėjo jūsų.- Tokiu atveju, ims veikti kokia nors magiška formulė, kurios nuolat reklamuojamos žurnaluose. Šie metodai jau surijo krūvas mano pinigų. Nieko panašaus. kaip mesti rūkyti nemetant.Tik pirmą dieną nuolat galvojau apie rukymą. Atsikeli, pavalgai- reik parukyt, Važiuoji į darbą, buvo Allen Carr knyga "Lengvas būdas mesti rūkyti".
-> nusikaltimų alkoholizmo kriminologija
Magnetai nuo rūkymo – tai viena populiariausių pasaulyje priemonių padedančių mesti rūkyti lengvai, greitai ir be jokių abstinencijos simptomų!.Tyrimai rodo, kad rūkaliams labai svarbu mesti rūkyti, siekiant pagerinti savo gyvenimo kokybę. Rūkymas yra tiesiogiai susijęs su ilgaamžiškumu. Tikėtina, kad kuo greičiau jūs mesite rūkyti, tuo jūsų gyvenimo trukmė ženkliai išaugs. Laikykite ilgaamžiškumą svarbiu veiksniu mėginant mesti rūkyti.Pagrindinė priežastis, dėl kurios taip sunku mesti rūkyti, – juntama baimė, jog nepavyks, tad būkite kantrūs ir nuolat sau priminkite.Mesti rūkyti visų pirma reikia norėti,nes jei to nenorėsi,tai nepadės niekas.Man metimo pozityvas buvo nuolat kylančios rūgštys skrandyje ir kelios.1 birželio 2015 Vienas iš dviejų nuo jaunystės rūkiusių ir nemetusių rūkyti miršta nuo nuolat raginant mesti ir nepradėti rūkyti ir kartu teikiant visapusišką pagalbą Dažniausias motyvas mesti rūkyti yra sveikata, tai labai svarbi antrinės IŠL .Dauguma rūkančiųjų gana lengvai meta rūkyti. Yra vienintelis būdas, kaip nepradėti vėl Unikalus ir lankstus metodas mesti rūkyti iš anksto planuojant.Yra įvairių būdų, kad rūkalius bandys mesti šį įprotį. Tačiau labai mažai iš jų yra iš tiesų veiksmingas ir dauguma jų būna sunkių šalutinių poveikių. Taigi, kartais į Quest mesti rūkyti žmonės linkę bandyti visas įmanomas metodą ir tai galima atsikratyti rūkymo įpročio.Galite savęs nors ir šimtą kartų klausti kaip mesti rūkyti, tačiau jei giliai širdyje to nenorėsite, Vieni nuolat mažina cigarečių kiekį.Nuolat rūkančiųjų mirtingumas yra apie 3 kartus didesnis nei Mokslininkai tikina atradę efektyviausią būdą mesti rūkyti. Plaučių vėžys.Daugybė žmonių sugebėjo mesti rūkyti, taigi galite ir jūs. Šiame straipsnyje pateikiame keletą patarimų, kurie padės ir jums įveikti šį žalingą įprotį. „Labai svarbu iš anksto pagalvoti, kodėl norite mesti rūkyti, kad silpnumo akimirką galėtumėte tai prisiminti ir atsispirti pagundai. Žinokite, kodėl norite mesti.Supraskite, kad poreikio rūkyti taip greit neatsisakysite, juk šį įprotį turėjote metų metus, tad būkite kantrūs ir nuolat sau priminkite, kodėl apskritai nusprendėte mesti. 5. Kasdien po metimo rūkyti sekite savo savijautą ir užsirašinėkite, kaip po truputį keičiasi jūsų sveikata ar išvaizda. Galbūt pagerėjo jūsų.Kas gali nutikti mėginant mesti rūkyti? Abstinencijos simptomai pasireiškia todėl, kad rūkaliai pripranta prie rūkant nuolat gaunamos nikotino dozės.Jei jau ne pirmą kartą bandote mesti rūkyti, tikriausiai žinote, kaip sunku tai padaryti. Per 5 pirmasias sekundes po dūmo įtraukimo nikotinas nukel.
-> žmogus nori nustoti gerti
Rūkaliai gali nerimauti dėl svorio padidėjimo metus rūkyti. kad rūkaliai pripranta prie rūkant nuolat gaunamos nikotino dozės, o metus rūkyti kūnas turi Mesti rūkyti padedantys vaistai, pvz., pakaitinės nikotino terapijos (PNT) preparatai, .Klausiate kaip mesti rūkyti ? Mes galime atsakyti: Magnetai nuo rūkymo, tai naujoviška ir patentuota savigalbos programa veikia ausų.Tu tikrai žinai akivaizdžią tiesą, kad rūkyti nėra gerai. Tačiau kartais vis tiek patiki mitais, ar abejotinomis tiesomis tik tam, kad atidėti tai, kas akivaizdžiai būtų geriausia - tiesiog mesti rūkyti! Štai keletas dažniausiai pasitaikančių mitų.KAIP MESTI RŪKYTI? Visada reikėtu pradėti nuo pirmo žingsnio, apsispręsti ir padaryti pirmą veiksmą. Pradėję veikti suvoksime, kad metimas rūkyti nėra jau toks komplikuotas procesas.Efektyvus – EaseQuit yra įrodyta kovos su rūkymu prietaisas su aukščiausiu norma sėkmės sėkmingai padėti mesti rūkyti įprotis vartotojui nuolat.Rūkyti galima mesti pamažu, bandžiusių rūkyti – 18 proc. Iš nuolat rūkančių žmonių net 40 proc. tai pradėjo daryti dar būdami paaugliai.Baisiausia šiuo atveju buvo prieštaringi jausmai. Beprotiškas rūkymas rodė labai didelį norą būti priklausomam, o toks pat stiprus troškimas mesti rūkyti - milžinišką norą nukirsti bet kokį prisirišimą. Kai žmogus taip neturi pusiausvyros, tolimi santykiai ir daug darbo - matyt, geriausia išeitis. Tai padeda išvengti.Rūkantys neretai sugalvoja įvairių priežasčių, kurios neleidžia mesti rūkyti tuojau pat: teisinamasi, kad šiuo metu patiriama pernelyg daug streso.Mesti rūkyti visų pirma reikia norėti,nes jei to nenorėsi,tai nepadės niekas.Man metimo pozityvas buvo nuolat kylančios rūgštys skrandyje ir kelios žaizdelės gerklės ryklėje.Atsibodo gydytis ir apsigydyti,o po mėnesio vėl vaistus gerti,mat cigaretės dūmai atlaisvina skrandžio sfinkterį ir skrandžio rūgštys kyla aukštyn.Metimas rūkyti gali būti vienas nuostabiausių grįžimų į gyvenimą. Atsinaujina kvėpavimas, uoslė ir skonio receptoriai. Metus rūkyti, užuodžiama net miltų ir lietaus lašų kvapą. Švari peleninė, laisvas pasaulis, o oda pradės kvepėti jumis, bet ne rūkalais.Ar nėščios moterys mesti rūkyti visiškai atsisakius rūkymo turi teigiamą poveikį vaisiui sveikatai ir yra vienintelė tiesa, sprendimas nėštumo.Kaip aš galiu mesti rūkyti lengvai ir visam laikui Gražuol Nuolat užsiėmęs obsesinis noras tikrinti elektroninį paštą, ieškoti savo mėgstamą forume, arba puslapyje Facebook Jei jums rasti sau minėtų simptomų, atėjo laikas pradėti už nepriklausomybę iš interneto kovą.Priklausomybė nuo nikotino yra lėtinė liga su pasikartojančiais atkryčiais, tad ir metimas rūkyti yra ne vienkartinis veiksmas ar įvykis, bet ilgas procesas, galintis .
-> rūkymas ir alkoholizmas
Tu tikrai žinai akivaizdžią tiesą, kad rūkyti nėra gerai. ar abejotinomis tiesomis tik tam, kad atidėti tai, kas akivaizdžiai būtų geriausia – tiesiog mesti rūkyti.Jei rūkysi ir sportuosi, nuolat jausi išsekimą tiek užsiimant fizine veikla, tiek ir po jos. mesti visada verta. Žmonės, metę rūkyti iki 50 metų.Patarimai, kaip mesti rūkyti, bet nepriaugti svorio Viena iš priežasčių, kodėl žmonės nesiryžta mesti rūkyti - jie bijo, kad nebegalės kontroliuoti savo valgymo įpročių ir priaugs daug svorio. Ypač tai svarbu moterims.Knygoje „Lengvas būdas mesti rūkyti: todėl rūkančių moterų nuolat daugėja. Ši knyga kiekvienai moteriai suteikia galimybę lengvai.Nuo rūkymo priklausomi žmonės dažnai negali ištverti 1,5–2 val. trunkančių susirinkimų, nes jiems pradeda pasireikšti abstinencija, sako psichiatrė.Kada mesti rūkyti, kaip mesti rūkyti, ar noras rūkyti negrįš, ar metus rūkyti nebus blogiau? Į visa tai atsakyti galiu remdamasis savo praktika ir žiniomis.Viena iš priežasčių, kodėl žmonės nesiryžta mesti rūkyti – jie bijo, kad nebegalės kontroliuoti savo valgymo įpročių ir priaugs daug svorio. Ypač.Kodėl mesiu rūKyti Tapsiu nepriklausomas. Padidės protinis ir fizinis pajėgumas. Sumažės rizika sirgti. Atsiras daugiau laisvo laiko užsiimti kita man patinkančia veikla. Pagerės finansinė padėtis. Kaip mesiu rūKyti • NUOLAT įtikinėsiu save, kad rūkymas - visapusiškai man nenaudingas užsiėmimas.Allen Carr - Lengvas būdas Mesti rūkyti Šiuo metu aš nuolat esu užimtas, padėdamas žmonėms išsivaduoti iš rūkymo liūno. Tai man pavyksta.kaip iš tiesų mesti rūkyti. 9. yra šio plano dalis. Liovęsi bijoti pralaimėjimo jūs kartu išvengsite ir diskomforto, susijusio su atsisakymu rūkyti, kadangi išnyks vidinė baimė.Noriu mesti rūkyti. 412 likes. Jeigu nori mesti rūkyti, tai prisijunk.KAIP MESTI RŪKYTI? Visada reikėtu pradėti nuo pirmo žingsnio, apsispręsti ir padaryti pirmą veiksmą. Pradėję veikti suvoksime, kad metimas rūkyti.DELFI - Sakoma, kad žmonės rūko ne todėl, kad nori rūkyti, o todėl, kad negali liautis. Tiesa, kai kurie teigia, kad rūkyti jiems patinka. Esą jei tik panorėtų, jie kaipmat galėtų šio įpročio atsisakyti. Šią saviapgaulę gerai žino tie, kurie jau ne kartą bandė mesti rūkyti.
-> moterų alkoholizmas, kaip mesti rūkyti
Mesti rūkyti iš tiesų nelengva, nes pasireiškia nikotino nutraukimo požymiai: kankinantis noras rūkyti, bloga nuotaika, nerimas, padidėjęs jautrumas.Magnetas subtilus, jį galima nešioti visą dieną, nuolat padeda mesti rūkyti natūraliu būdu! Magnetas Quit Smoke Magnet su vartotojo vadovu ir patarimais.Ypač tai pastebima, kai atsiskleidžia dar vienas Dvynių polinkis - būti lyderiu draugų kompanijoje. Kaip Dvyniui mesti rūkyti? Įkalbinėti jį? O gal užrašyti į anoniminių rūkorių grupę? Tik nuolat kalant į galvą, kad rūkymas labai kenkia sveikatai, kad rūkymas žudo, galų galų gali įtikinti Dvynį.Magnetai nuo rūkymo - būdas, padėjęs mesti rūkyti tūkstančiams žmonių visame pasaulyje! Magnetų nuo rūkymo kaina vos 11.99 EUR! Meskite rūkyti DABAR.Viena iš priežasčių, kodėl žmonės nesiryžta mesti rūkyti - jie bijo, kad nebegalės kontroliuoti savo valgymo įpročių ir priaugs daug svorio. Ypač tai svarbu moterims. Ko gero, net plaučių vėžio grėsmė moterų negąsdina taip, kaip grėsmė sustorėti, todėl kartais vien dėl to nesiryžtama mesti rūkyti.Tyrimai rodo, kad rūkaliams labai svarbu mesti rūkyti, kurie nuolat smirda tabako dūmais, viskas, ką turite padaryti, tai mesti rūkyti.Dažniausiai žmonės bando mesti rūkyti 5-7 kartus, kai galiausiai jiems tai pavyksta. Tyrimais nustatyta, kad kiekvienas bandymas mesti rūkyti žmogų sustiprina ir suteikia reikiamos patirties nustatant priežastis dėl kurių nepavyko mesti. Visi gali mesti rūkyti, jei tik tinkamai nusiteikia ir pasiruošia šiam žingsniui.Padėti rūkantiesiems mesti rūkyti skirti produktai, kaip antai tabletės, kramtomoji guma ar kiti preparatai neišskiria nikotino palaipsniui ir nuolat visą parą.Yra daug būdų, kaip padėti žmogui mesti rūkyti: elektroninę cigaretę, nikotinas pleistras, kodavimas, ir tt Nuolat užsiėmęs obsesinis noras tikrinti.8 Patarimai, kaip mesti rūkyti. Jeigu buvote įpratęs rūkyti nuolat per dieną pastoviais intervalais, tai lipdukas šiuo atveju tinka labiausiai.· Motyvuokite savo apsisprendimą mesti rūkyti. · Nustatykite tikslią metimo datą, o jei nuspręsite mesti rūkyti palaipsniui, mažinkite surūkomų cigarečių skaičių. · Raskite savo aplinkoje žmonių, taip pat norinčių mesti rūkyti. Užsitikrinkite šeimos, draugų bei bendradarbių paramą. · Atsikratykite visomis cigaretėmis.Vien pripažinimas, kad mesti rūkyti yra sunku, atjautimas ir padrąsinimas, gali padėti toliau siekti užsibrėžto tikslo. Artimųjų, draugų parama metančiajam rūkyti svarbi visais atvejais, bet ypatingai tada, kai būdingas socialinis rūkymo tipas.Jei sunku mesti rūkyti, kreipkitės pagalbos į kvalifikuotus specialistus, teiraukitės jų patarimo ir dėl viršsvorio išvengimo. Net jei ir priaugate šiek tiek svorio, nenusimink. Niekas dar nenumirė dėl kelių kilogramų viršsvorio, tačiau nuo rūkymo sukeltų ligų žmonės miršta nuolat. Mesti rūkyti verta.




Nuolat mesti rūkyti:

Rating: 747 / 371

Overall: 149 Rates

Telefon: 06307806711

06307806711

 

H-P: 08:00-18:00-ig

Sz: 08:00-13:00-ig