Homepage Tabako prevencijos nuo alkoholio programa


Tabako prevencijos nuo alkoholio programa


Dėl Alkoholio, tabako ir kitų psichiką veikiančių medžiagų vartojimo prevencijos programos patvirtinimo.VILNIUS, gruodžio 13 — Sputnik. Seimas patvirtino Valstybinę narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolės ir vartojimo prevencijos 2018–2028 m. programą, rašoma Seimo pranešime žiniasklaidai.Biudžetinė įstaiga, Šv. Stepono g. 27, LT- 01312 Vilnius, tel. 8 706 68060, faks.8 706 68095, el. p. ntakd@ntakd.lt. Duomenys apie Narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolės departamentą kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre, kodas 302610311.16 lapkr. 2011 Remti smurto ir patyčių, alkoholio, tabako ir kitų psichiką veikiančių MEDŽIAGŲ VARTOJIMO PREVENCIJOS PROGRAMA. (Lietuvos .



nustoti gerti ir viskas yra į kalną



17 kovo 2006 Alkoholio, tabako ir kitų psichiką veikiančių medžiagų vartojimo prevencijos programos (toliau – Programa) paskirtis – užtikrinti bendrosios .alkoholio, tabako ir kitų psichiką veikiančių medžiagų. Programa skiriama kenksmingų ir psichiką veikiančių medžiagų – buitinių cheminių medžiagų, vaistų, alkoholio, tabako, narkotikų ir kitų psichiką veikiančių medžiagų – vartojimo bendrąjai (pirminei) prevencijai vykdyti. Programa integruojama į ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo grupių veiklas, dalykų.Alkoholio, tabako ir kitų psichiką veikiančių medžiagų vartojimo prevencijos programos (toliau – Programa) paskirtis – užtikrinti bendrosios (pirminės) prevencinės veiklos veiksmingumą.Ankstyvosios intervencijos programa (toliau – Programa) yra parengta įgyvendinant tarptautinį projektą „FreD goes net“, kuriame dalyvavo 17 Europos Sąjungos šalių. Narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolės departamentas (toliau – Departamentas), kaip asocijuotas šio projekto partneris, gavo leidimą adaptuoti Programą ir nuo 2013 metų ją diegia Lietuvoje.

You may look:
-> žmogus nustojo gerti, kas nutinka kūnui
Psichoaktyviųjų medžiagų vartojimo prevencijos kampanijos 2015 m. Socialinė informacinė kampanija „Vaikai seka tėvų pavyzdžiu“ Tyrimai rodo, kad vaikai, kurie apie psichoaktyviųjų medžiagų vartojimo pavojus sužino iš savo tėvų, yra mažiau.Alkoholio, tabako ir kita psichiką veikianćia medżiaga vartojimo prevencijos jams ir kitiems specialistams, igyvendinantiems Prevencijos programą mokykloje.Alkoholio, tabako ir kitų psichiką veikiančių medžiagų vartojimo prevencijos programa 2014-2015 m.m. Pagrindas: Švietimo ir mokslo ministro 2006-03-17 įsakymu Nr. ISAK-494 patvirtinta programa. Programa skiriama Kenksmingų ir psichiką veikiančių medžiagų vartojimo bendrajai (pirminei) prevencijai vykdyti. Įgyvendinimas Integruojama į dalykų pamokas pagal bendrąsias programas.ISAK-494 „Alkoholio, tabako ir kitų psichiką veikiančių medžiagų vartojimo prevencijos programa“, kurio tikslas yra ugdyti asmenį, motyvuotą sveikai gyventi, nevartoti alkoholio, tabako ir kitų psichiką veikiančių medžiagų. Tą galima padaryti tik suaktyvinant mokyklos bendruomenę: mokyklos administraciją, klasės auklėtojus, dalyko mokytojus, visuomenės sveikatos.
-> žmogus nori nustoti gerti
Ankstyvosios intervencijos programa (toliau – Programa) yra parengta įgyvendinant tarptautinį projektą „FreD goes net“, kuriame dalyvavo 17 Europos Sąjungos šalių. Narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolės departamentas (toliau – Departamentas), kaip asocijuotas šio projekto partneris, gavo leidimą adaptuoti Programą.Rekomenduoti savivaldybių institucijoms rengti ir įgyvendinti narkotikų, tabako ir alkoholio kontrol÷s ir jų vartojimo prevencijos programas, vadovaujantis Valstybine 2015– 2025 m. narkotikų, tabako ir alkoholio kontrol÷s ir vartojimo prevencijos programa. 4 straipsnis. Šis nutarimas įsigalioja 2015 m. sausio.Seimas patvirtino Valstybinę narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolės ir vartojimo prevencijos 2018-2028 m. programą. Už tai numatantį Seimo nutarimą balsavo 101 Seimo narys, prieš - 1, susilaikė 7 parlamentarai.Seimas patvirtino Valstybinę narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolės ir vartojimo prevencijos 2018-2028 m. programą. Už tai numatantį Seimo nutarimą balsavo 101 Seimo narys, prieš - 1, susilaikė 7 parlamentarai.
-> gydymas alkoholizmo liaudies susitiko
4 Alkoholio, tabako ir kitų psichiką veikiančių medžiagų vartojimo pre-vencijos programa (toliau – Prevencijos programa) – viena iš daugelio ikimo-.ALKOHOLIO, TABAKO, NARKOTIKŲ IR KITŲ PSICHIKĄ VEIKIANČIŲ MEDŽIAGŲ VARTOJIMO PREVENCIJOS PLANAS 2014 – 2015 m.m. Prevencinio darbo paskirtis - esamos situacijos stebėjimas ir analizė, prevencinių programų.Aktyviai reiškia poziciją (pasisako prieš tabako vartojimą, dalyvauja prevencijos veikloje). Žino Tabako kontrolės įstatymo nuostatas, reglamentuojančias nepilnamečių tabako gaminių įsigijimą ir vartojimą. Rūkymo pasekmės fizinei ir psichikos sveikatai. Priklausomybė nuo tabako ir pagalbos rūkančiui būdai.18 rugsėjo 2017 Alkoholio, tabako ir kitų psichiką veikiančių medžiagų vartojimo prevencijos Olweus patyčių prevencijos programa, dalyvauja visa mokyklos .
-> sąmokslas iš alkoholizmo Natalija Stepanova vanduo turi būti transportuojamas per kaimus
Ačiū Mindaugai už informacijos papildymą. Narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolės departamentas skelbia kiek kitaip. „Projektas suteiks galimybę 1600 asmenų, priklausomų nuo psichoaktyviųjų medžiagų vartojimo, nemokamai gauti psichologinės ir socialinės reabilitacijos paslaugas bei galimybę sėkmingai integruotis.DELFI - Seimas patvirtino Valstybinę narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolės ir vartojimo prevencijos 2018-2028 m. programą. Už tai numatantį Seimo nutarimą balsavo 101 Seimo narys, prieš - 1, susilaikė 7 parlamentarai.Alkoholio, tabako ir kitų psichiką veikiančių medžiagų vartojimo prevencijos programos (toliau – Programa) paskirtis – užtikrinti bendrosios (pirminės) .Narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolės departamentas skelbia kiek kitaip. „Projektas suteiks galimybę 1600 asmenų, priklausomų nuo psichoaktyviųjų medžiagų vartojimo, nemokamai gauti psichologinės ir socialinės reabilitacijos paslaugas bei galimybę sėkmingai integruotis į visuomenę.“.
-> alkoholizmo, narkomanijos, piktnaudžiavimo narkotikais problema
17 kovo 2006 Parašo vieta. Patvirtinta ALKOHOLIO, TABAKO IR KITŲ PSICHIKĄ VEIKIANČIŲ MEDŽIAGŲ VARTOJIMO PREVENCIJOS PROGRAMA.Patvirtinta ALKOHOLIO, TABAKO IR KITŲ PSICHIKĄ VEIKIANČIŲ MEDŽIAGŲ VARTOJIMO PREVENCIJOS PROGRAMA. 1 Skyrius BENDROSIOS NUOSTATOS. 1 Punktas (1 p.) 2 Punktas (2 p.) 3 Punktas (3 p.) 4 Punktas (4 p.) 5 Punktas (5 p.) 2 Skyrius SITUACIJOS ANALIZĖ. 6 Punktas (6 p.) 7 Punktas (7 p.) 8 Punktas (8 p.) 3 Skyrius PROGRAMOS TIKSLAS IR UŽDAVINIAI.Alkoholio, tabako ir kitų psichiką veikiančių medžiagų vartojimo pre-vencijos programa (toliau – Prevencijos programa) – viena iš daugelio ikimo-kyklinio ugdymo įstaigose ir bendrojo lavinimo mokyklose integruojamųjų programų. Programos tikslas – ugdyti asmenį, motyvuotą sveikai gyventi.13 gruodžio 2018 Šiandien Seimas patvirtino Valstybinę narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolės ir vartojimo prevencijos 2018–2028 m. programą.




Tabako prevencijos nuo alkoholio programa:

Rating: 49 / 664

Overall: 985 Rates

Telefon: 06307806711

06307806711

 

H-P: 08:00-18:00-ig

Sz: 08:00-13:00-ig