Start Page Knygų paroda apie alkoholizmą


Knygų paroda apie alkoholizmą


apskrities viešojoje I. Simonaitytės bibliotekoje (Herkaus Manto g. 25) šurmuliuos jau 6-oji Klaipėdos knygų mug Fotografijų paroda TARPUKARIO LIETUVOS ŠVENTĖS IR IŠKILMĖS / parengė Kauno apskrities viešoji biblioteka / Konferencijų.Dvidešimt knygų apie neigiamą šėtono veiklą parašęs bei dviejų tomų egzorcizmo enciklopediją sudaręs M.Prosackis tapo dviejų tarptautinių egzorcistų susivienijimų aktyvistu ir ėmė rengti egzorcistų stovyklas.Pradžia Skaitytojams Naujienos „Spindulio“ filiale vaikams pristatyta knygų paroda apie gyvūnus Spaudoje apie mus Teisinė informacija Teisės aktai.Genė Vaitkūninė Vlado Šlaito viešosios bibliotekos Šventupės kaimo padalinio vyresnioji bibliotekininkė Atrodo, dokumentų paroda bibliotekoje – toks įprastas reiškinys. Jas rengiame įvykiui, jubiliejui, sukakčiai pažymėti. Kartais lankytojas stabteli prie jos, kartais.Pamoka „Knygų skirtukas smėlio technika“ (Kėdainių dailės mokykla) Paroda Mokykla Loading. Unsubscribe from Paroda Mokykla? Cancel Unsubscribe Working.31 sausio 2014 Šioje ligoninėje gerai tai, kad ne tik gydoma nuo alkoholizmo, bet mąstyk, kaip gyvensi blaiviai, kurk ateities planus, tiesiog paskaityk knygą.Ikimokyklinio ir priešmokyklinio amžiaus vaikų kūrybinių darbų paroda „Tuščiaviduriai velykiniai margučiai 17:30 Edukacinė programa „Greitasis skaitymas. Skaitome apie raganaites “ 26 27 28 29 10:30 Susitikimas su rašytoju Sigitu Poškumi.Paroda suteikia žinių ne tik apie vaikų knygų iliustravimą, bet ir vaikams skirtos literatūros raidą, leidybos politiką ir jos istoriją. Bolonijos tarptautinės vaikų knygų mugės proga eksponuotos kolekcijos pagrindu, ją pritaikius Vilniaus grafikos meno centro.pristatyti jas. Tačiau reikia pripažinti, nesinori atsistoti prieš visą klasę ir nuobodžiai kalbėti apie knygą. … Eiti prie turinio Kitty Writer Meniu Namai Kitty Writer komanda Rašymo konkursas 2018 m. gegužė 2018 m. sausis 2017 m. gegužė.



taip vėsioje vietoje ru alkoholizmo metu



4 rugsėjo 2015 Nors alkoholizmas, kaip priklausomybė, gali kankinti tiek stiprios valios sportininkus, Knygą pristatęs psichologas P. Rakštikas: gyvename, ar tik imituojam gyvenimą? Knygą 15:00 Paroda @ Marijampolės kultūros centras.Manoma, kad tarp 1500 ir 1700 metų Europoje išleista apie 1 500 000 (1,5 mln.) knygų ir brošiūrų leidimų. Šiandien iš 1,1 milijardo egzempliorių pasaulio bibliotekose ir universitetuose išliko tik apie 0,4 procento. Paroda veiks iki balandžio.Lietuvos muziejų asociacija jau aštuntą kartą dalyvavo tarptautinėje Vilniaus knygų mugėje 2019. 20-oji mugė lankytojus pasitiko tema Viktorijos Kazlienės pažintinis leidinys „Istoriniai pasakojimai apie Molėtų krašto žydų kultūros paveldą“ vasario.Juozo Baltušio (1909–1991) literatūriniai veikalai turėjo ir turi neginčijamą vertę – dėl to jis buvo ir skaitytojų labai mėgstamas, ir tuometinės valdžios peikiamas, tačiau kūrėjo visuomeninė veikla, ypač Atgimimo metais išsakytos mintys, vertinamos nevienareikšmiškai.Gražiausių metų knygų paroda. Vilniaus knygų mugėje kasmet lankytojams pristatomos Lietuvos leidyklų per praėjusius kalendorinius metus išleistos gražiausios metų knygos bei apdovanojami jų dailininkai.Pasvalio Mariaus Katiliškio viešoji biblioteka yra kultūros, švietimo ir informacijos įstaiga, šiandien savo fonduose turinti per 85 tūkstančius spaudinių, kuriais naudojasi daugiau kaip 2200 nuolatinių skaitytojų. Per metus joje apsilanko apie 63 tūkstančiai pasvaliečių.Lietuvos medicinos bibliotekos, Lietuvos radiologų asociacijos ir Lietuvos veiklios ilgaamžystės akademijos iniciatyva Lietuvos medicinos bibliotekos salėje įvyko veiklos ilgaamžystės prezidento prof. Kazio Ambrozaičio 95 metų minėjimas ir autorinių knygų: „Palendriai vakar ir šiandien“ (2004 m.), „Gyvenimo keliu“ (2006.Balandžio 7 d. Vytauto Didžiojo universitete prie V. Biržiškos skaityklos (K. Donelaičio g. 52, II a. fojė) atidaroma lietuviškų knygų apie Rytų Azijos šalis paroda.Gimnazijos bibliotekoje Jūsų laukia lauktuvės iš Vilniaus knygų mugės :Knyga – Gražina K.Sviderskytė. Lituanica. Nematoma pusė Autorė savo autografe linki Jums naujų atradimų. daugiau apie knygą čia Literatūrinė paroda „Žemaitijos metais apie Žemaitij.

You may look:
-> jūs kenčiate nuo alkoholizmo
Suorganizuotos 6 knygų parodos, pravestos skaitytojų konferencijos ir literatūros Alkoholizmas šeimoje' ir romansų vakaras vyresnio amžiaus moterims.Neseniai visuomenei pristatyta jau šeštoji žurnalisto ir lietuviškų bestselerių rašytojo Dailiaus Dargio knyga „Juodosios mafijos našlės“ netikėtai temą apie kriminalinio pasaulio paslaptis pakreipė nauju kampu.Eičiūnų filiale perskaitytų ir bibliotekai dovanotų knygų paroda „Neišmesk – nudžiugink draugą 27 d. 15 val. Eičiūnų filiale edukacinė popietė skirta informacinio raštingumo ugdymui /Mokomieji video filmukai apie elektroninius bibliotekų katalogus/.Atidaroma paroda žymi 18 metų partnerystę tarp „Knygų šalies“ kūrybinės studijos, Paroda pasakoja apie senąsias kaimynų latvių drabužių… Plačiau Senų ir retų knygų kolekcininkas J. Gumbis: Lietuva turi kuo didžiuotis rugsėjo 13, 2018 - spalio.Konkursinė paroda „Knygų namų šviesa“ eksponuojama Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje. „Dėsninga, kad šiuolaikiškai įrengta biblioteka šiandien tampa viena labiausiai mėgstamų jaunų žmonių susibūrimo vietų, kur susitinkama ne tik mokytis.6 balandžio 2019 Alkoholizmu sirgusios mamos netekęs Vadimas Zizas: Padarykite Tai knyga apie tai, ką mes darome kiekvieną dieną nė nesusimąstydami.Natalijos Luščinaitės Krinickienės skulptūrų paroda Knygų pristatymas pilyje Rasma Noreikytė „Juodraštis APIE MUZIEJ Ų - Muziejaus veikla - Muziejaus istorija - Muziejaus darbuotojai - Vykdomi projektai.Knygų paroda "Gyvenkime draugiškai 2019".Knygų mugė – leidėjų ir skaitytojų masės šventė. Knygas platinančios leidyklos džiaugiasi išpardavimo pelnais, Apie gilesnę, intelektinę diskusiją mugės metu (ne per renginius, o tarp žiūrovų) kalbėti netenka. Viskas, ką literatūros žmonėms suteikia knygų.
-> pamačiau 6 mėn
Apie ką gali papasakoti paroda, kurioje eksponuojami per dešimtį metų sukurti vieno menininko kūriniai? Tačiau iš pasakų knygų paukštis išskrido ir persikėlė į A. Butvilo kūrinius, kuriuose pasakoja žmogaus gyvenimo istoriją. Pigiausio išmaniojo telefono.Kačiukevičiūtė, o apie agrastų uogų naudą pasakojo bibliotekininkė Jolanta Šilinskienė. Veikė knygų paroda apie miško ir namines uogas, visi vaišinosi agrastais. Liepos 19 dieną garsiniai knygų skaitymai persikėlė į miesto erdves. „Kiškio pyragadienis.Dalijamės pokalbiu su juo apie popieriaus galimybes, erdvinių knygų vaikams ir suaugusiems kūrimą, jų idėjas, edukacinę galią bei būtinybę išlikti technologijų amžiuje. lrt.lt Ryto allegro 2019-02-28 08:10 - LRT Redos ir Arūno Uogintų atstovaujamas savitas.3 lapkr. 2018 Iš alkoholizmo liūno išsikapstęs Raimundas: „Gyvenimas yra gražus, tačiau tada to nesupratau“ Alkoholizmas buvo tiriamas netinkamai: kodėl vieni tampa Į „Restos“ parodą – pasisemti statybų naujienų ir įsigyti sodinukų.Vaikų piešinių paroda apie tai, kas svarbu kiekvienam, apie laimę, bus pristatyta netradiciniu būdu gražiausios knygos diplomu Vilniaus knygų mugės Meno knygos konkurse, IBBY Lietuvos skyriaus įsteigta Domicėlės Tarabildienės premija, Bolonijos vaikų.apskrities viešojoje I. Simonaitytės bibliotekoje (Herkaus Manto g. 25) šurmuliuos jau 6-oji Klaipėdos knygų mug Fotografijų paroda TARPUKARIO LIETUVOS ŠVENTĖS IR IŠKILMĖS / parengė Kauno apskrities viešoji biblioteka / Konferencijų.Apie pusvalandžio trukmės instaliaciją sukurta iš animuotų parodoje eksponuojamų iliustracijų. Lietuvos knygų iliustracijų paroda "Šiltas prisiminimas". Kur? M.Žilinsko dailės galerijoje. Kada? Veikia iki rugsėjo 17 d. Šiame straipsnyje: KOMENTUOTI.Maironio lietuvių literatūros muziejuje saugoma nemažai unikalių rankraštinių knygų, kurių įdomiausios, originaliausios rodomos parodoje „Rankraštinės knygos“. Tai – trečioji paroda iš ciklo „Istorija, verta muziejaus“. Viena seniausių – apie 1705 m. žąsies plunksna.Paroda AUTO BAZAR 2019 2019 gegužės 10 - 11 d. Pirkti biliet ą nuo 4 EUR Paroda BALTTECHNIKA 2019 2019 gegužės 15 - 17 d. Renginys MOTIVATED @WORK 2019 gegužės.
-> alkoholizmo plakatas
Žiūrėti parodos planą Look. SKAITAU LIETUVĄ – SKAITAU PASAULĮ. 2018 m. Vilniaus knygų mugė ir atkurtos Lietuvos valstybės šimtmetis tapo puikia proga .Apie edukacij ą Archeologija Verslai ir amatai Istorija Etnografija Rinkiniai Apie rinkinius Muziejaus rinkiniai Parodoje taip pat matysite ir kūrinių, kurie nepriskiriami vaikų knygų kategorijai. Paroda turi ir edukacinį siekį, joje eksponuojamos jau atspaustos.Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s.6 gruodžio 2014 Paprašytas paskaityti apie alkoholizmo žalą (nupirkau specialiai knygą), taip pat nesidomi. Mano vyras dar nėra visiškai degradavęs, bet matau .Atidaroma grafikės T. Balčiūnaitės paroda „Nuogalės“ 2008.05.30 10:37 Galerija D’Arijaus papuošalai praneša, kad š.m. birželio 2 d., pirmadienį, 19 val. studijoje-galerijoje D’Arijaus papuošalai (Dominikonų g. 7/20, Vilniuje) bus atidaroma žymios Lietuvių grafikės, knygų iliustratorės.Pradžia Renginiai Knygų paroda apie Napoleoną ir jo epochą Knygų paroda apie Napoleoną ir jo epochą 2018 07 09 Dalia Kaselytė Vlado Šlaito viešosios bibliotekos.Paroda apima keturias erdves, kuriose skirtingais rakursais siekiama atkurti to meto laikmečio dvasią, vyravusią pasiturinčių kauniečių asmeninėje aplinkoje, taip pat parodyti Art Deco stiliaus nacionalinį braižą, būdingą Kauno kūrėjams, kuriuo buvo užpildyta ne tik intymi, bet ir visuomeninė kauniečių erdvė – kuriami.fotografija paroda menas poezija dirbtuvės Klaipėdos kultūrų komunikacijų centras Kultūros fabrikas Dizaino manufaktūra muzika Klaipėdos džiazo orkestras knygos video tapyba grafika instaliacija koncertas performansas dizainas Klaipėdoje – gražiausių metų.Parodos vieta. Lietuvos parodų ir kongresų centras "Litexpo", Laisvės pr. 5, Vilnius. Parodų salės 1, 2, 3, 4, 5. „Po dvidešimties metų“ – tokia tema knygų bičiulius .
-> medicinos klinikos alkoholizmo gydymui
Eilėraščių apie biblioteką konkursas „Eilės tau ir apie tave, biblioteka!”: Nacionalinei bibliotekų savaitei. 2019.04.23 d. 15.30 val. Naujausių vaikiškų knygų pristatymas ir literatūrinis žaidimas-konkursas „Prakalbinkim lentynose gulinčiais knygeles.Jis pateko į palatą, kurioje gulėjo apie penkiolika pacientų – kai kurie jų kėlė nuostabą. „Vieni iš jų gulėjo ir nesikėlė, nes jiems buvo suleista vaistų. Pirmą naktį vienas palatos kaimynas smaugė kitą. Mane perkėlė į kitą palatą, kur prasidėjo kitoks gyvenimas, nes ten buvo kitoks režimas“, – dėstė H.Kunčius.Kviečiame susipažinti su aktorės Rūtos Staliliūnaitės knygų ir rankraščių kolekcijos paroda "Kad galėtume toliau būti, kad žinotume, kaip būti", kuri eksponuojama prie Vaclovo Biržiškos bibliotekos (K. Donelaičio g. 52, II a.). Prabėgus ketveriems metams.Apie visa tai kalbėsimės su dailėtyrininkėmis dr. (hp) Rūta Janoniene (Vilniaus dailės akademija) ir Dalia Tarandaite VU bibliotekos Baltojoje salėje balandžio 2 d. bus pristatoma rečiausių pasaulio knygų fotografijų paroda „Vienintelės išlikusios: rečiausios.Gimę mylėti (originalo kalba Venuto al Mondo) - Sergio Castellitto drama, kurioje pagrindinį vaidmenį atlieka žavingoji Penelope Cruz. Tai istorija apie vienišą mamą, kuri su sūnumi atvyksta į Sarajevą. Čia surengta speciali paroda atminti Bornijos karo aukoms. Šis karas pasiglemžė ir jos sūnaus tėvo gyvybę.Bibliotekoje, III a. foje parengta knygų paroda ,, Fizinis aktyvumas ir sveikata ''. Parodą parengė vyresn. bibliotekininkė V. Bukauskienė. Apie LSU Struktūra.Didžiausios parodos pagal plotą ir dalyvių skaičių: statybų paroda RESTA; Vilniaus knygų mugė; mokymosi, žinių ir karjeros planavimo paroda STUDIJOS;.Kviečiame į buvusios mūsų gimnazijos mokinės Reginos Mačiulytės knygų skirtukų parodą skaitykloje ir bibliotekoje. Duomenys apie juridinį asmenį saugomi ir kaupiami Juridinių asmenų registre. Biudžetinė įstaiga WEB sprendimas: justin.as.karjeros planavimo paroda 21–24 VILNIAUS KNYGŲ MUG Ė BALANDIS 05–07 PELENĖ Tarptautinė grožio industrijos paroda 24–27 RESTA Tarptautinė statybų paroda.
-> apie narkotikų ir alkoholio priklausomybę
Type of publication: Straipsnis / Article. Author(s):, Varžinskienė, Laura. Title: Vaikų alkoholizmas : priežastys, pasekmės ir prevencijos gairės. Other Title .9–16 d. knygų paroda skirta Romualdo Granausko 80-mečiui „Gyvenimas po klevu“. 12 d. 13 val. Verbų sekmadienio belaukiant. Apie mus Virtualios parodos Naudingos nuorodos Nauji leidiniai Duomenų bazės Naujienų archyvas Renginiai Ignalinoje ir filialuose.„Kai kam ši paroda gali kelti šoką, fotografijų kūrybinis procesas gali atrodyti kaip knygos „Bet jei jau kalbame apie knygų naikinimą, nepamirškime, kad daug knygų yra sunaikinamos vien dėl to, kad neparduodamos. Tuo tarpu aš nenaikinu knygų.Lietuvos mokslų akademijos Vrublevskių bibliotekos vestibiulyje veikia paroda Įvairenybės apie Vilniaus vyskupij knygų iliustruotojo Konstantino Gorskio (kitaip – Gurskis, Konstanty Gorski (Górski), 1868–1934) 150-osioms gimimo metinėms paminėti.Knygutė „Šuniukų paroda“ patiks visiems vaikams, mylintiems šuniukus. Čia sužinosite apie skirtingų veislių ypatybes, toliau rasite šešių gyvūnų išklotines. Jas lankstydami pasidarykite šuniukus, juos papuoškite, su jais žaiskite, o surengę parodą laimėkite pirmą.Į Kauną atkeliauja trijų Baltijos valstybių 100-mečiui skirta tarptautinė vaikų knygų iliustruotojų paroda „Bėgimas su vilkais“, Pirmieji sužinokite visas įdomiausias ir svarbiausias naujienas apie renginius, mokymus ir kitą bibliotekos veiklą. Pateikti Veikla.55 tiesos apie alkoholį ir 11 pamokų kaip išbristi sausam, Audrius Ramuckis / Liūtai ne avys 2013 / ISBN: 9786099547428. Didelis knygų pasirinkimas ir visada gera kaina. Nemokamas pristatymas į mūsų atsiėmimo punktą arba perkant.Balandžio 25 d. Mažeikių rajono savivaldybės viešosios bibliotekos Laižuvos filiale vyko garsinis Vytauto Račicko knygų skaitymas, skirtas Nacionalinei bibliotekų savaitei paminėti. Bibliotekininkė Kristina Grybauskienė vaikams papasakojo apie kiekvienais metais.Jūs esate čia: Titulinis // Naujienos // Knygų paroda „Mažink stresą – kurk jaukesnę aplink Informuoti apie naujus komentarus Atnaujinti Siųsti JComments Versti puslap į Iš pasvaliečių gyvenimo. Naujienos Anonsai Renginiai LŪS Pasvalio skyrius.




Knygų paroda apie alkoholizmą:

Rating: 245 / 45

Overall: 238 Rates

Telefon: 06307806711

06307806711

 

H-P: 08:00-18:00-ig

Sz: 08:00-13:00-ig