Home Kokie alkoholizmo gydymo metodai


Kokie alkoholizmo gydymo metodai


Alkoholizmo gydymas Lietuvoje Gali pasirodyti keista, kad toks sovietinių laikų dvasia dvelkiantis gydymo būdas vis dar populiarus mūsų šalyje. Tačiau tokie gydymo metodai kaip kodavimas nuo alkoholio, akupunktūra ar hipnozė populiarūs dėl tos pačios priežasties - žmonės nori tikėti, kad yra lengvas ir greitas būdas įveikti priklausomybę.Tie gydytojai, kurie Lietuvoje koduoja nuo alkoholizmo, atsakomybę prisiima patys, - kategoriškai tvirtino E. Subata ir pacitavo Narkologinės priežiūros įstatymą,kuriame nurodoma, kad gydant narkologinius ligonius jiems taikytini nors ir individualūs, bet tie gydymo metodai, kurie nustatyti Sveikatos apsaugos ministerijos (SAM).



statistiniai duomenys apie vaikų alkoholizmą



Kodavimas, kaip ir kiti alkoholizmo gydymo metodai, padeda tik tada, kai žmogus pripažįsta savo problemą ir yra tvirtai nusprendęs mesti gerti. Nėra tokio gydymo metodo, kuris galėtų padėti žmogui, jei šis yra nusistatęs priešingai.„Dukart kodavo ir veltui – po trijų dienų vėl pradedu gerti. Nemėtykit pinigų“, – taip vieną labiausiai paplitusių gydymo nuo alkoholizmo būdų įvertino kasdien po 700 ml alkoholio išgeriantis kaunietis Gintas. Tai, kad kodavimas – mitas, pritaria ir Vilniaus priklausomybės.

Some more links:
-> išgydyti alkoholizmo moterų klubą
„Dukart kodavo ir veltui – po trijų dienų vėl pradedu gerti. Nemėtykit pinigų“, – taip vieną labiausiai paplitusių gydymo nuo alkoholizmo būdų įvertino kasdien po 700 ml alkoholio išgeriantis kaunietis Gintas. Tai, kad kodavimas – mitas, pritaria ir Vilniaus priklausomybės.Taip pat, kad jiems patiems nereikės dalyvauti gydymo procese, o juos kažkas išgydys. Tačiau realybė visai kitokia – alkoholizmo gydymas yra sunkus darbas, kurio metu reikia nuosekliai siekti užsibrėžtų tikslų. Psichiatrijoje gydant alkoholizmą yra taikomi įvairūs metodai - gydymas medikamentais ir psichoterapija.
-> atsikratyti priklausomybės nuo alkoholio klinikos
Medicinos naujienos ir praktiniai metodai. Piktnaudžiavimas alkoholiu— naikinanti ir sudėtinga liga, paveikianti milijonus žmonių visame pasaulyje. Egzistuoja keli veiksmingi šios ligos gydymo metodai, tačiau ir jie ne visada pasiekia rezultatą arba suteikia tik trumpalaikį poveikį.Paprašytas papasakoti apie užsikodavimą nuo priklausomybių, klinikos direktorius įspėjo, kad apie „torpedas“, hipnozę, injekcijas, elektrostimuliaciją ir kitus alkoholizmo gydymo būdus toksikologai paprastai nekalba, nes nenori pakenkti savo pacientams.
-> Psichikos ir elgesio sutrikimai dėl alkoholizmo
Negaliu sakyti, kad nėra efektyvaus alkoholizmo gydymo. Tačiau priklausomybių problema ta, kad nėra vieno paprasto gydymo, tinkančio kiekvienam. Negali atėjusiam žmogui pasakyti: „Taip, yra puikus vaistas, mes išrašysim, tu pagersi ir galėsi būti, kaip visi“.Alkoholizmo gydymu taip pat užsiima privatūs psichoterapeutai bei psichologai, jų kainos svyruoja nuo 50 iki 150 litų už vizitą (paprastai reikia apie 12 vizitų). Yra ir AA grupių, kurios nieko nekainuoja ir remiasi vien žmogaus apsisprendimu keistis. Rekomenduojami alkoholizmo gydymo etapai.
-> koks vaistas suteikia žmogui mesti gerti
Tie gydytojai, kurie Lietuvoje koduoja nuo alkoholizmo, atsakomybę prisiima patys, – kategoriškai tvirtino E. Subata ir pacitavo Narkologinės priežiūros įstatymą,kuriame nurodoma, kad gydant narkologinius ligonius jiems taikytini nors ir individualūs, bet tie gydymo metodai, kurie nustatyti Sveikatos apsaugos ministerijos (SAM).Kokie metodai netaikomi tik šeimos narius taupyti mylimam apsilankymus pas psichiatrą, gydymo alkoholizmo namuose, Rytų medicina, bet negali patikti išgydyti visiems. Jei jūs ar jūsų artimuosius pasivijo šią bėdą, ruoštis rimtai kovai. Pirmas dalykas, suprasti savo giminaitį tikrai serga, ne tik mintyse, bet ir fiziologiškai.
-> kur pirkti ir kiek esperal tabletes iš alkoholizmo kainuoja
Alkoholizmo gydymu taip pat užsiima privatūs psichoterapeutai bei psichologai, jų kainos svyruoja nuo 50 iki 150 litų už vizitą (paprastai reikia apie 12 vizitų). Yra ir AA grupių, kurios nieko nekainuoja ir remiasi vien žmogaus apsisprendimu keistis. Rekomenduojami alkoholizmo gydymo etapai.Tie gydytojai, kurie Lietuvoje koduoja nuo alkoholizmo, atsakomybę prisiima patys, – kategoriškai tvirtino E. Subata ir pacitavo Narkologinės priežiūros įstatymą,kuriame nurodoma, kad gydant narkologinius ligonius jiems taikytini nors ir individualūs, bet tie gydymo metodai, kurie nustatyti Sveikatos apsaugos ministerijos (SAM).




Kokie alkoholizmo gydymo metodai:

Rating: 185 / 538

Overall: 627 Rates

Telefon: 06307806711

06307806711

 

H-P: 08:00-18:00-ig

Sz: 08:00-13:00-ig