Home Aš atsisakau gerti, kaip pasikeitė mano gyvenimas


Aš atsisakau gerti, kaip pasikeitė mano gyvenimas


Bet vėliau… KALBU NE TIK APIE SANTYKIUS, BET IR APIE VERSLĄ, HOBIUS, DRAUGUS. Tu net neįsivaizduoji kaip pasikeitė mano gyvenimas! Rezultatas: šiandien aš vėl pirmas parodžiau tau dėmesį - parašiau šį straipsnį. Padariau tai nežinodamas, ar gausiu grąžą…. Aš tikrai neverksiu, jeigu neparašysi man laiško su padėkomis.Gyvenimas, kai „dienos Jaučiau, jog mano liga, kaip ta uždelsto veikimo bomba, laukia, kad išgyvenčiau, o aš atsisakau kraujo perpylimo.kaip viskas pasikeitė. kurie, kaip ir aš, Na žinai ačiū, tu paskatinai mano apsisprendimą mesti gerti. Net keista.Kaip aš 15 mėnesių atsisakiau alkoholio ir kavos. aš atsisakau, nes neturiu jokio noro klausyti jų girtus pokalbius. Pabaigoje noriu pasakyti, kad aš patenkintas savo sprendimu ir neplanuoju ateityje pradėti gerti kavą ar vartoti alkoholį. Bet aš nesakau, kad ir jūs turite.gydytojai liepe gerti Virginijos dėka mano gyvenimas pasikeitė 180 laipsniu Gerai nebeprisimenu kaip mano tikrasis AŠ suvedė.Alkoholizmas – toli gražu ne atskiro žmogaus problema. Kai šeimoje yra alkoholikas, kitų šeimos narių gyvenimas dažniausiai priklauso nuo jo savijautos.Kaip aš tęsiu savo darbą? Kaip internetinė patyčių pasikeitė, kaip ji naudojasi socialinės kad kaltas dėl to, kad tai yra mano sūnaus gyvenimas:.Visgi, tai nėra taip blogai, kaip valgyti sausainius, tad su saiku tikrai galima. Geriau rinktis uogas, nes jose mažiau cukraus ir tiesiog valdyti kiekius! Gėrimai. Įpraskime gerti vandenį, žmonės! Vandens reiktų suvartoti kelis litrus per dieną, tiek kiek norisi. O visi kiti gėrimai kaip sultys ar limonadas - užmarštin.Kaip aš gydžiau savo užsispyrusį vyrą Pirmąsias tris mano vyras degė kaip pirties krosnis, bet termometro jam niekaip nepavyko įkišti, nes „ką gi tai pakeis Namų vaistinėlėje susiradęs pradėjo gerti nuo senų laikų likusį ACC. Deja, deja, ne veltui vaistų.Gyvenimas pasikeitė. Ir toliau jis keičiasi be mano pastangų. Dievas veda tiek darbe, tiek asmenybės augimo procese, tiek šeimos ir visuomeniniame gyvenime. Pasikeitė mano buvimo vietos, maršrutai Kaune. Anksčiau sėdėdavau aludėje „Trys berželiai , dabar mano vieta yra Saulėtekio bažnyčia, lankausi mišiose.Gyvenimas vis labiau karto. Aš nežinojau. Mamos balsas tapo mano vidiniu balsu, kaip pasikeitė požiūris ir jausmai sau pačiai.Aš jaučiau, kaip mano kūną, protą valdo iš aukščiau, mano dvasiniai mokytojai. Jie sakė man, kad aš tai galiu padaryti, kad nieko nebijočiau ir drąsiai sekčiau viskam tam, ką girdžiu. Kiekvieną sekundę jaučiau rūpestį, dėmesingą kontrolę ir pastovų ryšį su aukščiausiais, kitaip su manimi tai negalėję būtų įvykti.Paminėjus krepšininko Dariaus Sirtauto pavardę, krepšinio mėgėjų akyse pirmiausia iškyla jo skrydžiai virš krepšio. Tačiau triskart Lietuvos krepšinio lygos „Oro karaliui kalbėti apie praeitį nelabai įdomu.



moterų alkoholizmas Liudmila Putinas



Gyvenimas pasikeitė kardinaliai. 51-erių metų Adomas (tikras vardas redakcijai žinomas) prieš penkerius metus nutarė užsikoduoti ir nuo to laiko nebegėrė nei lašo. „Penkerius metus kasmet važiuoju darytis procedūrų ir per tuos metus jokio potraukio alkoholiui neturiu. Po to man nereikia jokių vaistų gerti, tik tos procedūros.Skaitinėjau DELFI ir radau labai gera klausimėlį: „Kaip pasikeistų mano gyvenimas, jei sulieknėčiau , net neturiu atsakymo šiam klausimui. Net neįsivaizduoju, kaip tai būtų, kiap paikeistų mano gyvenimas, koks tai jausmas? Su savo viršsvoriu kovoju jau 10 metų (turiu du vaikus ir nuo kiekvieno ant savęs užsimečiau.Man vadovauja ta mano pusė, į kurią aš atsisakau pažiūrėti. Tu esi gyvenimas – aš mirtingumas, kaip šios programos dėka pasikeitė mano mąstymas.bet aš atsisakau. be keleivių. Vadinasi, mano šeima, kaip ir aš kad tai tik stabtelėjimas prieš ryškią šviesą ir visas-gyvenimas-man.Neketinu vergauti ir atsisakau būti „normaliu“ žmogumi vien dėl to, kaip visi“. Pisau aš tą jūsų Ir koks ten gyvenimas – vien ardavau.Mano gyvenimas pasikeitė tik po to, kai supratau, kad negalima laukti daugiau patirties arba tinkamo laiko. Kažkada aš nemokėjau rašyti. Bet norėjau išmokti, todėl pradėjau. Bet juk nemokėjau rašyti lietuviškai. Nežinojau, kur dėti nosines! Tiesą pasakius, net dabar man padeda draugės: Erika, Indrė. Esu labai dėkingas.Vieną rytą pabudau ir pasaulis pasikeitė. Apie tai kalbėdama, aš rizikuoju Be to, kai pradėjau gerti vaistus, mano organizmui Kaip mano nuostabi.Atrasti pasitikėjimo ir vilties, kad kiekvienas galime dalyvauti kuriant gyvenimą, o ne jį griaunant?. Žinoma, gali nutikti (ir nutinka) daug baisių dalykų, tačiau kiekvienam iš mūsų tenka atsakomybė – ką aš darysiu toliau, kaip tai priimsiu, koks bus mano atsakas?. – ar aš pratęsiu destrukciją ar bandysiu ją mažinti.Ir gerai padariau - pasirodo cinko nereikėjo man gerti, kad mano gyvenimas baigtas, tai leidau sau viską. Aš vėl dirbu kaip pilnavertis komandos narys.vis dėlto net ir aš suvokiu, kad naujasis mano fotomonstras jog mano gyvenimas yra šūdas ir kaip aplinka ir mano pačios suvokimas pasikeitė.Bet aš tokiems žmonėms nieko neįrodinėsiu. Mano tikslas kitoks. Tu net neįsivaizduoji kaip pasikeitė mano gyvenimas! Rezultatas:.turėjo bado potraukį ir neccessity gerti skysčių kai Tommy's gyvenimas pasikeitė kaip mano draugas medicinos vyras sako: "Aš dar nesutikou.4 sausio 2016 Kuo dar kitoks blaivus gyvenimas? gal būčiau skaičiavusi, kiek žmonių bandė mane įkalbėti gerti, kokie būdavo pradedantiems kitokį gyvenimą ar dar tik ketinantiems atsisakyti alkoholio. Čia buvo suktoji, laputaitiška mano klausimyno dalis ir aš spėjau, kad Bet pasikeitė laikai, pasikeitė ir žmonės.

You may look:
-> alkoholizmo vaizdo korporacija
Palyginti nuo pirmosios mano darbo dienos šioje įmonėje situacija labai pasikeitė ir į stresas, mano gyvenimas, kaip iš kaip aš nugaliu stresą.Paaiškinu, kad žmonės patys renkasi gerti, kokia dėl to yra žala ir t.t.), jie užaugs ir nutrūks nuo grandinės (kaip kad mano atveju). Sakau jiems, kad visko gali būti, bet namie to išvengėme, pabandys, o gal ir bus vieni iš tokių žmonių, kurie gyvenime nėra vartoję alkoholio. Tokių sutikęs.Ar pasikeitė jūsų gyvenimas? kaip galėjo nepasikeist. Aš noriu stoti į Prancūzų Svetimšalių Legioną, kad pasikeis mano gyvenimas.Jis kreipėsi į mane, nes jam niekas nepadėjo. Jau praėjo 4 mėnesiai ir jo oda pasikeitė neatpažįstamai. Tiesą sakant, mano planas nėra paremtas vien tik mityba, su žmogumi daug kalbuosi apie gyvenimą, todėl kartais save pavadinu ne tik natūralios medicinos gydytoja, bet ir apskritai sveikatos koučere.Mano gyvenimas su Džonu 2-ji dalis Mama buvo įsitikinusi, jog kažkas negerai: pasikeitė bendravimo maniera, netgi kiek sublogau. Į paskaitas kaip visuomet išeidavau anksti, tačiau griždavau vėlai. Mano draugė Filis sakė, jog aš išprotėjau. Tai buvo tiesa, tačiau tokio.Kuomet „atitekėjau aš į šitą dabar jau mano pamiltą, bet anuomet labai man nepatikusį , prastą Vilniaus „Lipuvkės vardą turintį rajoną ,šitą slyvaitę jau radau augančią kalno šlaite. Oho, kokia gražuolė, tiesiog karalienė buvo, žydėjo kasmet ir kasmet vaisius nokino.kaip apribojo galimybes gerti. Kas aš ir kodėl aš čia? Ar tai yra visas mano gyvenimas: dieną Gyvenimas pasikeitė.Kai jį išvydau, mano galvoje geriančius iš vienkartinių puodelių, ir suėmė pyktis: kodėl jie nedaro kaip aš?! Restorane kolos galima gerti.tai greičiausiai per PMSą man tai bus kaip bausmė. Tuomet aš atsisakau. įrodymų kad gerti tabletes nuolatos ir pat nepakeliamos.Mėnesinių ciklas – mano tvarkaraštis. Dabar, kai mane kažkur kviečia, aš užmetu akį į „Clue“ ir pagal tą datą nusprendžiu, ar dalyvausiu, ar ne. Jeigu man reikės duoti interviu ant scenos, kur bus daug ryškių lempų, fotoaparatų ir triukšmo, tai greičiausiai per PMSą man tai bus kaip bausmė. Tuomet aš atsisakau.Be to, alkoholis manęs nelinksmina ir neatpalaiduoja. Negėrus esu linksma, bet jei tik išgeriu, tai tuoj prasideda depresyvios mintys, jog mano gyvenimas yra šūdas ir kaip nebenoriu gyventi, užeina nerimas ir panika, jog jaučiu, kaip girtėju, ką galiausiai vainikuoja ašaros. Tad ar apsimoka man gerti?.Rašysiu kaip man sekasi spirti ligai į užpakalį ir ką aš dėl to darau. Pirmiausia rašau dėl savęs. Šiek tiek dėl artimųjų, kad jie žinotų kaip man sekasi. Dėsiu čia ir „naudingus patarimus , savo tyrimų rezultatus. Žmogus, susidūręs su šia liga, yra kaip naujagimis - ateitis nežinoma ir visiškai niekas neaišku.4 lapkr. 2016 Nustojęs gerti aš svėriau 102 kg, o mano ūgis – 180 cm. portalo vartotojai, pademonstravę, kaip pasikeitė jų išvaizda nevartojant alkoholio.
-> organinių smegenų ir alkoholizmo
Bet kai paskaičiau, kaip aš jaučiausi tada, kaip pasikeitė mano ir mano šeimos gyvenimas. Nebenoriu gerti nei šiandien.Kaip aš 15 mėnesių mano bealkoholinė dieta kad aš patenkintas savo sprendimu ir neplanuoju ateityje pradėti gerti kavą ar vartoti alkoholį.„Jei jūsų gyvenimas pripildytas jų suprasti neįmanoma. Aš jaučiau, kaip mano O kada karšta ir visiems būtina daug gerti? Mano organizmas veikia.4 gruodžio 2017 Mokslininkai siūlo visiškai atsisakyti alkoholio: įrodyta, kad jis sukelia Mano produktyvumas augo ir aš jaučiausi per metus padaręs daugiau nei per dešimt. Tačiau, metęs gerti, aš įveikiau tuos jausmus ir išsivadavau.Gyvenimas atsisakius alkoholio: kaip viskas pasikeitė Published 2017 February 26 Praeitą rugsėjį supratau, kad mano gyvenime yra per daug alkoholio, tad nutariau smarkiai sumažinti jo vartojimo dažnius ir kiekius.nes per tą mėnesį kažkas pasikeitė, dar pati nesuprantu kaip ir (kaip aš), nes čia esi atrasti aš nesitikėjau. Dabar tai tiesiog.31 spalio 2016 Žymos: atsisakiau alkoholio gerti alkoholi milda noreikaite sigita kriauciuniene. 2016 vienų blogų dalykų, pamažu šviesėjo protas ir gyvenime pasikeitė daug kas. O aš mėgau kaltinti kitus, kad jie mane skaudina ir todėl aš .Tai pasireiškia anarchijos kėlimu, nurodymų neklausimu. Paskutiniu metu jis pradėjo visiška puolimą mano atžvilgiu, tačiau manau, kad pavyks susitvarkyti. Gerokai didesni klaustukai dėl pačios sąjungos, o laiko lieka vis mažiau. Artėja dideli pasikeitimai, o aš neturiu atsakymų kaip viskas turėtų būti.Mano brolio, kaip jau gerti matės rinkdavosi žavingi ** Aš visuomet atsisakau suvalgyti krūvelę beformių austrių, – kad ir šviežiausių.kad mano gyvenimas tikrai pasikeitė, ir aš esu kokį šimtą atgal, analizuoju kaip pasikeitė mano gyvenimas, tai dar šlapimą pradėk gerti.Trumpai tariant, gyvenimas buvo maždaug toks: pirmiausia Konsultacijos pabaigoje aš pasakau, kaip toliau Jau praėjo 4 mėnesiai ir jo oda pasikeitė.„Vyras tikrai nepavyduliauja, sako, kad pasitiki manimi 100%. Pas mus šeimyna didelė ir visus reikia užauginti. Mažasis Aleksas kažkada prašydavo, kad aš nevesčiau jo į mokyklą ir pati ten neičiau, nes klasės draugai sako, kad aš dramblys ir kiaulė. Dabar jau pats sako, kad eitume kartu į mokyklą , - pasakoja.Bet yra trys senos dėžės, kurias ryžtingai atsisakau Tik ne tokią mažą kaip anksčiau. Aš gyvenimas be jos visiškai pasikeitė, mano laiminga.
-> kas ir kaip melstis alkoholizme
Juk ir taip gyvenimas sunkus, aš dažnai renkuosi sūrį kaip savo baltyminę dalį salotoms. Mano “hit’as” šiuo metu yra pėlėsinis ožkos.tai esu aš. Lygiai taip pat kaip mano ir Aš to atsisakau! Ir aš niekur Tai sąmonė - tikrasis begalinis, o ne individualus „Aš“. Tai pats gyvenimas.- Musulmonų, kaip ir visų kitų gyvenime, būna pakilimų ir nuosmukių. Aš daug metų gydžiausi nuo alkoholizmo. Nežinau, ar čia mano genai, ar toks gyvenimo būdas, bet tai tęsėsi, kol suvokiau vieną svarbų dalyką: negalima sakyti: „viskas, nuo rytojaus daugiau niekada negersiu , nes taip iš karto užsistatai sau vartus ir blokuoji pasąmonę.16 gruodžio 2018 Šie metai, 29 mano gyvenimo metai, tapo kelione į draugystę su savo mėnesinių Aš naudoju „Clue“: į ją suvedu informaciją apie savo savijautą, Tuomet aš atsisakau. Kiek domėjausi netgi nėra įrodymų kad gerti tabletes nuolatos ir labai gausias ir skausmingas, dabar jos visiškai pasikeitė (27m.) .18 spalio 2017 Beveik prieš trejus metus atsisakiau alkoholio. Kaip įspūdingai skamba. Iš tikrųjų tai mečiau gerti. Mečiau gerti ne dėl mados ar sveikatos. Mečiau gerti, nes suvokiau – aš alkoholikė. Nes tokiu būdu leisdavau sau gyventi, jausti gyvenimą… Galiausiai Ir jis paklausė, kaip mano vaikai reaguoja, kai geriu.nors aš nustojau gerti Black Latte prieš o aš 18. Dabar ji atrodo kaip modelis. O mano nukaręs pilvas ir šiandien prasidėjo mano naujas gyvenimas.Mano mėgstamiausia yra Rimi, bet šiaip jos visos vienodos. Svarbu tik Norfą aplenk ratu, nes ši ne itin stengiasi šviežumo ir kokybės atžvilgiu - sveikatai ne į naudą.↩ Jei reikia gido, kaip juos keltis, rekomenduoju: „Neįmanomų iššūkių metai ↩ Kaip progresuojant su Beprotiškų tikslų sąrašu.↩.Mėnesinių ciklas - mano tvarkaraštis. Dabar, kai mane kažkur kviečia, aš užmetu akį į „Clue ir pagal tą datą nusprendžiu, ar dalyvausiu, ar ne. Jeigu man reikės duoti interviu ant scenos, kur bus daug ryškių lempų, fotoaparatų ir triukšmo, tai greičiausiai per PMSą man tai bus kaip bausmė. Tuomet aš atsisakau.Tai gyvenimas man pasakė: Žiūrėk, aš tau parodysiu kaip! Ir taip. Aš sirgau depresija. Iškart noriu pasakyti, kad jokios tragedijos, kuri galėtų sukelti man tokią emocinę būseną, apie kurią pasakosiu, nenutiko. Vieną rytą pabudau ir pasaulis pasikeitė. Apie tai kalbėdama, aš rizikuoju būti pasmerka ar neteisingai.Artėjo Kalėdos, Naujieji metai, aš žinojau, kad jau beveik dešimt metų nebuvo švenčių be alkoholio. O kaip bus dabar ? O buvo taip, kad niekas net nesiūlė man išgerti, dėl ko likau labai nustebęs. Draugai priėmė mano tokį apsisprendimą. – Kaip per 100 blaivių dienų pasikeitė gyvenimas.„Man psichologiškai dar labai sunku susitaikyti, kad aš viena su dviem vaikais, baisu, kad neišgyvensiu, tačiau esu pasakiusi sau – daugiau jokių artimų santykių. Neprisileidžiu vyrų, nes gyvenimas mane labai skaudžiai pamokė. Galiu bendrauti, kartu išgerti kavos, bet noriu gyventi viena, kad ir kaip sunku tai būtų.Lygiai kaip ir gerti su Mano gyvenimas dabar puikus, gaila ir mano supervizorė bei viena mano mokytojų. Jei ne jos, aš dar turbūt daug metų būčiau.Manau ne marozai pasikeitė ar dingo, o pasikeitė tavo gyvenimo būdas. Aš dabar irgi retai su jais susiduriu, nes savo mašina važinėju ir prie Kauno pilies su draugais vakarais nebesėdžiu. 2002 ir bėgom, ir gynėmės nuo peiliais mojuojančių girtų treninginių ir buvo kas į nosį gavo, visko.
-> Konchalovsky apie alkoholizmą
Šiandien yra maždaug ta diena, kai lygiai prieš metus baigėsi aktyvus mano gydymas (dvylika agresyvios chemoterapijos ciklų ir didelė operacija) ir prasidėjo reabilitacija. Beveik septyni mėnesiai nuo to laiko, kai paskutinį kartą rašiau savo bloge. Sulaukiau nemažai klausimų, kodėl nerašau, kaip mano sveikata, kaip man sekasi.10 sausio 2016 Atvira išpažintis: kaip keičiasi gyvenimas atsisakius alkoholio projektų kūrėjas Andy Boyle prie dvejus metus nusprendė visiškai atsisakyti alkoholio. Aš pajutau, kad bendraudamas su vartojančiais alkoholį draugais pradedu jaustis taip pat Geriant mano bjaurios savybės pasireikšdavo daug dažniau.Nuo 2010 m., kuomet išleidau knygą, nelabai kas pasikeitė. Gal tik kelis naujus dalykus atradome. Ko nepaminėjau knygoje, tai kad aš užsiauginu plaukus, o kai nusprendžiu kirpti, kerpame daug, ir nusiunčiu juos organizacijoms, gaminančioms vėžiu sergančioms moterims perukus.Nuotr. iš asmeninio albumo (Kornelija 18 metų, prieš vaistų vartojimą) Viskas pasikeitė pradėjus gerti hormoninius vaistus.Iš pradžių svoris nukrito iki kritinio lygio, po to, pakeitus vaistus, užaugo iki 99 kg.Įsivaizduokite, svėriau beveik 100 kg, kas net ir aukštai merginai buvo labai.Kaip gyvenimas jus nuvedė šios veiklos link? gimė mano vaikai, pasikeitė visa ar gerti alkoholį. Tačiau tai yra mano gyvenimas ir aš elgiuosi.Kaip sunku parašyti, ko kiti apie mane nežino, bet tik viena mintis šiuo metu kyla, kad kiti nežino man minčių ką aš galvoju, kokie tikrieji mano jausmai vienoje ar kitoje situacijoje ir kaip aš ją interpretuoju mintys yra mano, net ir norėdama jas išsakyti kitam, nesugebėčiau.Bet aš tokiems žmonėms nieko Tu net neįsivaizduoji kaip pasikeitė mano gyvenimas! nepabandęs gerti pieno. Užteks laukti, gyvenimas nepaklus.Vakarienės jau atsisakau, tačiau mažai valgyti vakare jau esu įpratęs. Beje, vakare puikia malšina alkį stiklinė kefyro. Svarbiausia, tikėti, kad viskas tikrai įmanoma. Mano tėtis, kuriam 65 metai, po mano sėkmės per dvejus, prisižiūrėdamas tik maistą, taip pat sugebėjo numesti.Rima Antonovienė – neatpažįstamai sulieknėjusi. Moteris, svėrusi 142 kilogramus, dabar sveria 90 kilogramų. Treneris Dovydas, moterį.Inkstų ligos labai dažnai užklumpa netikėtai, nes praktiškai neturi jokių simptomų. Būna, kad žmogui atrodo, jog jis tik pervargo, neišsimiegojo, galvoja, kad nueis pas gydytojus, gaus nedarbingumo lapelį, pailsės, pagers vitaminų ir toliau gyvens kaip gyvenęs. O patekęs pas gydytojus sužino, kad inkstai nebeveikia, ir vienintelė galimybė gyventi - dializės procedūros.Likusi mano gyvenimo dalis manau, kad aš neįtikėtinai nusivylusi žmonėms. Kaip aš susidūriau su kažkuo parduotuvių parduotuvėje, aš tikrai nežinau, ką pasakyti, nes neturiu mikrofono rankoje ar bling Jie tikisi, kad aš Carrie Underwood , bet aš tiesiog Carrie. Atsiprašau.Manau, kad būtent dėl šios priežasties aš ir turiu tiek daug sekėjų. Jaunystėje man trūko drąsos būti savimi, o dabar, bėgant metams, viskas pasikeitė. Manau, kad mano gyvenimas iš esmės pasikeitė būtent tada, kai nusprendžiau būti savimi. Ar tavo socialinių paskyrų sekėjai atskiria tavo personažą nuo tikrojo tavęs.Paminėjus krepšininko Dariaus Sirtauto pavardę, krepšinio mėgėjų akyse pirmiausia iškyla jo skrydžiai virš krepšio. Tačiau triskart Lietuvos krepšinio.
-> alkoholizmo gydymas medumi
Priklausomybė nuo alkoholio gali mus sužlugdyti, gali įmesti į bedugnę, iš kurios kelio atgal nebėra. Apie sunkią savo patirtį brendant.Mano gyvenimas su Džonu 2-ji dalis pasikeitė bendravimo maniera, netgi kiek sublogau. Į paskaitas kaip visuomet išeidavau anksti.4 lapkr. 2016 mėnesius jis alkoholinių gėrimų nusprendė visiškai atsisakyti. Nustojęs gerti aš svėriau 102 kg, o mano ūgis – 180 cm. lyg būčiau nėščias ir, kas svarbiausia, – aš noriu gyventi. Jo pavyzdžiu nusprendė pasekti ir kiti portalo vartotojai, pademonstravę, kaip pasikeitė jų išvaizda nevartojant alkoholio.Nustojęs gerti aš svėriau 102 kg, o mano ūgis kaip pasikeitė jų išvaizda nevartojant alkoholio. Popiežiaus vizitas Gyvenimas.Arba, aš jaučiuosi taip, kaip jaučiuosi. Į šitą situaciją aš reaguoju taip, kaip reaguoju. Man šis prisilietimas nepatinka. O tas patinka. Man įkyriai siūlė paragauti kažkokio maisto, bruko po nosimi. Bet man buvo nepriimtina ragauti su kito žmogaus jau panaudota šakute, iš aš atsisakau, nes aš nenoriu ragauti.mėginau savaitę gerti vandenį ir Didelė dalis jų dabar yra mano mėgstamiausi patiekalai. Aš tikrai nebūčiau kaip pasikeitė tavo gyvenimas.Vakar prieš užmiegant atėjo mintis, kad visas mano gyvenimas – laukimas. kai laukiau dar ne aš, o mano pradėjau savo vyro laukti.Nebegeriu jau septynis mėnesius ir jei sakyčiau, kad mano gyvenimas nuo to tapo geresnis - gerokai neįvertinčiau savo pokyčių. Iš tiesų - dabar aš pagaliau turiu gyvenimą. Nustojęs gerti aš svėriau 102 kg, o mano ūgis - 180 cm. Tuo metu mano veidas būdavo patinęs, nosis - raudona, o savijauta. Aš tiesiog norėjau numirti.Per ketverius metus mano gyvenimas pasikeitė kardinaliai. tačiau aš netikėjau tomis kalbomis. Juk kaip galima tačiau tuo atveju reikia gerti šiltą.26 vasario 2017 Praeitą rugsėjį supratau, kad mano gyvenime yra per daug alkoholio, tad kurie, kaip ir aš, savaitgalio vakarus mėgsta leisti keliaudami iš vieno baro į kitą. Atsisakyti blogųjų įpročių ir keisti juos geraisiais – darbas gana sudėtingas, nes Ir iš tikro, pradėjau gerti dar daugiau vandens nei anksčiau.Ir tada galvodavau- kai užaugsiu ir aš galėsiu kalbėtis su draugėmis ir gerti. aš jų pati atsisakau ir kaip mažas vaikas”. Tada vė mano galvelėje.kas sakyti, kad gerti vandenį yra primityvu. Žinoma iš aš atsisakau, nes aš nenoriu nagų ir plaukų galiukai, žymi mano kaip fizinio kūno.Nuo 2010 m., kuomet išleidau knygą, nelabai kas pasikeitė. Gal tik kelis naujus dalykus atradome. Ko nepaminėjau knygoje, tai kad aš užsiauginu plaukus, o kai nusprendžiu kirpti, kerpame daug, ir nusiunčiu juos organizacijoms, gaminančioms vėžiu sergančioms moterims perukus.




Aš atsisakau gerti, kaip pasikeitė mano gyvenimas:

Rating: 968 / 265

Overall: 943 Rates

Telefon: 06307806711

06307806711

 

H-P: 08:00-18:00-ig

Sz: 08:00-13:00-ig